• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

05.12.2017

09:32

JOJIĆ PRETI ZVEZDI: Dolazimo u Beograd da pobedimo!

Crvena zvezda

JOJIĆ PRETI ZVEZDI: Dolazimo u Beograd da pobedimo!

Podeli vest

Srpski fudbaler u dresu Kelna Miloš Jojić poručio je Crvenoj zvezdi da njegov tim dolazi na "Marakanu" da pobedi i tako obezbedi plasman u prolećnu fazu Lige Evrope

Zvezda i Keln će u četvrtak voditi odlučujuću borbu za prolaz dalje, srpskom timu odgovara i nerešeno (osim ako BATE pobedi Arsenal u Londonu), dok Nemce dalje vodi samo pobeda.

Nemački "jarčevi" su pre dva dana promenili trenera, pa sada sa novom željom za dokazivanjem stižu u Beograd.

- U Beogradu možete očekivati ofanzivan Keln! Dolazimo da napadnemo, da pobedimo ako je to moguće, a mislim da jeste. Znamo da će nam ta pobeda doneti i samopouzdanje u ligi da bismo se izdigli sa dna - rekao je Miloš Jojić za Novosti.

Nekadašnji fudbaler Partizana je priznao da mu se često javi želja da se vrati u Humsku, iako kaže da se najzad pronašao u inostranstvu i to u Kelnu.

- Kada gledam Partizan na tv, nedostaje mi taj teren, ta podrška sa tribina. U sebi poželim da se vratim. Tako da nije isključen i neki moj povratak u Humsku - poručio je Miloš Jojić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija