• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

05.12.2017

17:38

JA SAM ZVEZDIN SIN, ONA JE MOJA PORODICA! Boaći otkrio kada će doneti odluku da li ostaje na "Marakani"!

Crvena zvezda

JA SAM ZVEZDIN SIN, ONA JE MOJA PORODICA! Boaći otkrio kada će doneti odluku da li ostaje na "Marakani"!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći kaže da će posle praznika doneti odluku da li ostaje na "Marakani" ili će prihvatiti neku od brojnih ponuda koje su crveno-beli dobili za napadače Gane

Boaći je postigao 38 golova na 46 utakmica za Zvezdu u proteklih godinu i po dana, a nedeljama se spekuliše da bi mogao da ode za oko osam miliona evra.

Iskreno, uvek izaberem ono što moje srce želi. Za sada želim da igram Ligu Evrope i o ostalom ne želim da slušam.  Posle toga dolaze praznici, a odmoran um donosi odluke. Tako da ću odlučiti posle praznika. Tako sam i do sada živeo. Ako slušate sve što se priča to vam sprečava da se fokusirate. Ja želim da napravim nešto veliko, da uradim nešto više. Ovo je samo početak. Ja sam veoma religiozan čovek i verujem da se dešava ono što Bog želi za mene. Igrao sam u Italiji ali nikada nisam odigrao ovako dobru sezonu. Ali, kako što sam rekao, sve što mi se dešava sva zahvalnost i slava idu Bogu - kazao je za B92 Ričmond Boaći. 

Bez navijača nema Zvezde. Video sam mnogo navijača u karijeri, ali kada sam video pun stadionu u Ligi Evrope samo mi je to na pameti
Ričmond Boaći

Kada dođe vreme, Boaći kaže da će odluku doneti zajedno sa čelnicima Zvezde.

- Kada bude došla ponuda sešću sa mojim menadžerom i klubom, jer bez kluba ništa ne možete da uradite, a Zvezda se prema mani ponašala kako prema sinu, i doživljavam je kao porodicu. Sešćemo i odlučiti šta je nabolje za klub i mene. O odlasku ću odlučiti posle praznika. Ne fokusiram se na ljudski plan, nego na Boga on zna šta će se desiti pre nego što sam se rodio. Ne mogu protiv toga. Mogu samo s tim da budem srećan. 

Zvezdu u četvrtak očekuje važan duel sa Kelnom (21.05), a Boaći je imao poruku za "delije".

- Bez navijača nema Zvezde. Video sam mnogo navijača u karijeri, ali kada sam video pun stadionu u Ligi Evrope samo mi je to na pameti. Morate napraviti ime pre nego što napustite klub. Kako ćete ući u istoriji ovog kluba, tako što ćete dati život za njega, dati sve od sebe, i na kraju utakmice znaćete da ste uradili sve što ste mogli.  To je najvažnije ako želite da uspete u ovoj zemlji i ovom klubu - poručio je napadač Zvezde.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija