• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2017

18:21

KAKAV REMI, UVEK IDEMO NA POBEDU! Le Talek puca od samopouzdanja pred Keln!

Crvena zvezda

KAKAV REMI, UVEK IDEMO NA POBEDU! Le Talek puca od samopouzdanja pred Keln!

Podeli vest

Bliži se četvrtak i utakmica odluke ko će uz Arsenal iz Grupe H u šesnaestinu finala Lige Evrope - Crvena zvezda ili Keln?

Damijen Le Talek, međutim, kaže da ne oseća pritisak pred utakmicu sa Nemcima na "Marakani".

- Nikada ne osećam pritisak, zaista. Svakoj utakmici pristupam podjednako ozbiljno, svaka mi je važna. Naravno, mečevi u evropskim takmičenjima kod svih izazivaju veće interesovanje. U ovom trenutku, čujem dosta ljudi koji pričaju o tome kako Zvezda 25 godina nije dočekala proleće u Evropi i sada su sve oči uperene u nas. Naši navijači očekuju mnogo od ove generacije jer imamo zaista velike šanse da prođemo grupnu fazu. Siguran sam da ćemo svi na terenu dati sve od sebe kako bismo na kraju meča slavili nastavak evropskog puta -  izjavio je francuski štoper za klupski sajt. 

Adut crveno-belih biće i navijači.

Forma Kelna u usponu

Keln je i dalje bez pobede u Bundesligi, a uprkos bodu na teškom gostovanju, trener Peter Šteger je dobio otkaz, pa gosti u Beograd dolaze predvođeni dosadašnjim strategom omladinskog tima, Štefanom Rutenbekom.
- Uvek je teško protiv ekipe koja ima novog šefa stručnog štaba jer svi igrače žele da mu se dokažu i da se predstave u što boljem svetlu. Može se reći da je forma Kelna u usponu, igrali su 2:2 sa ekipom Šalkea koja je zaista odličan nemački tim. Sigurno nas očekuje teška utakmica-  upozorava Le Talek.

- Navijači su zaslužili pobedu jer nas zaista od prvog dana šampionata podržvaju. Mi smo jedna od retkih ekipa koja ima tu privilegiju da se na svakom terenu na kome igra oseća kao kod kuće, jer nas naši navijači prate gde god da igramo. Zato im se i zahvaljujem posle svake utakmice, mislim da je to normalno. Siguran sam da će i u četvrtak biti pun stadion i da će nam navijači prirediti utakmicu za pamćenje. Vreme je loše, temperatura je jako niska, Keln nema dobre rezultate iza sebe, daće sve od sebe da pobede i zato su nam naši navijači još potrebniji. Igramo uvek na pobedu, ne razmišljamo o nerešenom ishodu. Ako pobedimo prolazimo dalje, a mi želimo da pobedimo -  jasan je Zvezdin štoper.

Zvezda je u Nemačkoj pobedila "jarčeve" 1:0, ali će im u četvrtak (21.05) biti dovoljan i remi. Sjajna odbrana - koja je u prethodnih pet utakmica Lige Evrope kapitulirala samo dva puta - uliva nadu da će gosti teško doći do gola. 

- Mnogo nam znači što smo primili najmanje golova, to znači da cela ekipa igra odlično. To što je naša odbrana tako dobra je zasluga celog tima, u svim linijama igramo odlično i zato i možemo da se pohvalimo tako malim brojem primljenih golova. Moramo da nastavimo u istom ritmu, ako budemo igrali kako smo i do sada siguran sam da ćemo proći grupnu fazu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija