• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

08.12.2017

00:25

APLAUZ DOČEKAO MILOJEVIĆA: Igrači su heroji, a uz podršku "delija" pobeda nije mogla da izostane!

Crvena zvezda

APLAUZ DOČEKAO MILOJEVIĆA: Igrači su heroji, a uz podršku "delija" pobeda nije mogla da izostane!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević blistao je od sreće posle pobede nad Kelnom i izborenim prolećem u Evropi (1:0) i istakao da su igrači najzaslužniji za istorijski uspeh crveno-belih

- Ono što je lepo je da Zvezda posle 25 godina čeka proleće u Evropi. To su igrači zaslužili igrama koje su prikazali. To ne bismo mogli sami. Jako smo ponosni na navijače. Danas je zaista bilo lepo biti i igrač i trener Zvezde. U ovakvom ambijentu bilo je nemoguće ne pobediti - istakao je trener Crvene zvezde.

Milojević se osvrnuo na sam početak sezone, na leto, kada je Zvezda počela takmičenje iz prvog kola kvalifikacija.

- Večeras smo odigrali 14. utakmicu u Evropi. Sad čujem da smo jedini koji su krenuli iz prvog kola, a prošli u nokaut fazu. To je zaista lepo.Nije bilo lako, bili smo autsajderi, imali smo tešku grupu, ali uspeli smo. Uspeh posvećujem svima u klubu, upravi koja čini da neometano radimo, svim zaposlenima, omladinskoj školi. Apsolutno smo zaslužili ovo - naglasio je Milojević. 

Saučešće porodiciTrener Crvene zvezde Vladan Milojević je na početku konferencije za novinare izjavio saučešće porodici navijača koji je preminuo na stadionu tokom meča.
- U ime svih nas izražavam iskreno saučešće porodici navijača koji je preminuo. To su stvari koje nisu lepe i prijatne - rekao je Milojević.

On je dodao da će se na "Marakani" slaviti samo u četvrtak uveče, a da već od petka ujutru kreću nove obaveze, jer je polusezona pri kraju.

- Znate mene, ne znam da se radujem. Život ide dalje, već razmišljam o utakmici u nedelju. Igrači će malo da se raduju i da se odmore. Sad iščekujemo žreb u ponedeljak - poručio je Milojević.

Šef struke crveno-belih je svestan da meč sa Kelnom nije bio lep za gledanje, ali priznaje da ga je Zvezda odigrala na jedini mogući način i sa devizom - da prođe dalje.

- Znali smo da je ovo bio jedini način da odgovorimo - njihovim oružjem. Borbom, snagom, htenjem. Pokušali smo da budemo bundesligaška ekipa. Znali smo da utakmica neće biti lepa za oko, ali budimo realni - želeli smo rezultat. Menjali smo lepotu za uspeh. Znali smo da se oni neće predati do kraja. Morali smo da im zatvorimo sve prilaze golu i skratimo prostor. Izanalizirali smo protivnika, oslučili se za ovakav način igre i ispostavilo se kao dobro - zaključio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija