• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

08.12.2017

16:30

BOAĆI SVE BLIŽI ODLASKU! Napadača Zvezde naciljao i tandem iz Francuske!

Crvena zvezda

BOAĆI SVE BLIŽI ODLASKU! Napadača Zvezde naciljao i tandem iz Francuske!

Podeli vest

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći sve je bliži izlaznim vratima "Marakane", a u red za reprezentativca Gane stali su i francuski klubovi

Nije se Boaći proslavio protiv Kelna, pošto je u finišu utakmice promašio kolosalnu priliku, ali ga i pored toga mnogi klubovi žele.

Nedavno se pojavila informacija da je Vest Bromvič Albion spreman da "istrese" osam miliona evra za golgetera crveno-belih, koji je i na meti Evertona, Intera, Anderlehta, Kristal Palasa, Šalkea, Menhengladbaha, kao i nekih klubova iz Kine.

Sada su u red za Boaćija stali i francuski timovi Marsej i Ren, piše Mozzartsport. Legenda OFK Beograda i Marselja, sada Olimpikov skaut Josip Skoblar pogledao Zvezdin nedavni meč protiv Rada prošlog meseca, kada su crveno-beli slavili rezultatom 6:1, a Boaći postigao četiri gola.

U međuvremenu, iz Belgije stižu informacije da je trener Anderlehta Hejn Vanhazebruk odlučio da stavi pokušaj dovođenja Ričmonda Boaćija na čekanje, pošto želi da Lukašu Teodorčiku pruži novu šansu da se dokaže i popravi utisak. 

Podsetimo, u Crvenoj zvezdi su procenili da Ričmond Boaći ne može da ode za manje od 6.000.000 evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sinisa

pre 6 godina

Netreba se zalijetati sa orodajom,vrijedi on mnogi vise,zasto ga dati u bescijenje,a i proljece je u europi

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija