• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.12.2017

18:57

ŠTO VIŠE ZVEZDINE DECE, A ŠTO MANJE STRANACA! Milojević otkrio recept za preporod na "Marakani"!

Crvena zvezda

ŠTO VIŠE ZVEZDINE DECE, A ŠTO MANJE STRANACA! Milojević otkrio recept za preporod na "Marakani"!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević otkrio je da je njegova zvezda vodilja po dolasku na "Marakanu" bila da pravi tim od što više domaćih igrača, poniklih u taboru crveno-belih, a da bude što manje stranaca

Milojević je ovaj plan otkrio grčkim medijima, koji su dali veliki prostor uspehu Zvezde u Ligi Evrope, pogotovo što je srpski trener godinama radio u Grčkoj, a i letos je iz Panioniosa došao među crveno-bele.

Uprava mi je dovela sve što sam želeo. Kada sam preuzeo ekipu, video sam da ima mnogo stranaca, a dobri igrači koji su ponikli u Zvezdi, igraju napolju. Uradio sam isto ono što sam i sa Panioniosom: napravio sam nukleus tima od domaćih igrača. Oslonio sam se na srpske fudbalere koji su bili u inostranstvu do tada, sa pobedničkim mentaliteom. Sa strancima postoji nekad problem da ne osete na pravi način veličinu kluba, nego gledaju samo svoj interes - ispričao je Milojević Grcima.

On je rekao da je, za sada, uradio sve što je zamislio kada se vratio u Zvezdu.

Cilj je bio da se plasiramo u grupno takmičenje i to smo uspeli prvi put posle deset godina. Zvezda ima fanatične navijače koji žele da vide klub na onom nivou kada je bio evropski prvak. Prethodnih godina ekipa je uglavnom završavala evropska takmičenja u drugom ili trećem krugu kvalifikacija. Ove godine, krenuli smo od prvog kola, uspeli da uđemo u grupu u kojoj smo imali jake rivale poput Kelna, Arsenala i Bate Borisova. Igrali smo odličan fudbal, sa mnogo energije. Prošli smo i grupu. Svi su ovde ludi od sreće zbog toga - dodao je Milojević.

Za meč sa Kelnom, kako je rekao, tesne bi bile i dve "Marakane".

Na toj utakmici bilo je blizu 60.000 navijača, nije bilo praznih mesta, mislim da bismo napunili dva stadiona. Bilo je fantastično! Na primer, u Londonu kad smo igrali, četiri čartera sa navijačima iz Kanade su doletela samo zbog utakmice sa Arsenalom. To je neverovatno. Znate, 60 posto Srba navija za Zvezdu - napomenuo je Milojević.

Zvezdin trener je rekao i da ima ugovor do kraja sezone i da ne zna još šta će tada biti.

- Oni koji me znaju, znaju da sam profesionalac, imam ugovor do maja i želim da uradim svoj posao najbolje što mogu. Treneri su ljudi čiji je kofer uvek spakovan i spremni da krenu dalje. Trenutno, uživam sa Zvezdom, svaki trening mi je zadovoljstvo. Kad se završi sezona, videćemo šta će se desiti. U fudbalu je, kao što znate, sve otvoreno, ništa nije sigurno - zaključio je Vladan Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija