• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.12.2017

20:09

MILOJEVIĆA NE ZANIMA PARTIZAN: Nije bitna razlika, nego kako igramo! Pešić je ljudina!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆA NE ZANIMA PARTIZAN: Nije bitna razlika, nego kako igramo! Pešić je ljudina!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan nakon pobede protiv Borca (3:0) a posebno odnosom njegovih fudbalera prema igri

Nemam šta da zamerim igračima. Rekao sam pre meča da neću uzimati umor u obzir, jer ne smemo s nečim negativnim da ulazimo u utakmice, već pozitivni. Mislim da smo istrčali dobru utakmicu. Borac je jedna dobra ekipa, koja je danas izašla s 'gardom', da odbrani svoj gol, ali uspeli smo da ih slomimo. Posebno sam zadovoljan odnosom prema igri - rekao je Milojević posle utakmice. 

Zvezda u sredu očekuje "večiti" derbi protiv Partizana sa prednošću od devet bodova. 

Videli ste asistenciju Pešića. To mogu samo veliki ljudiVladan Milojević, trener Zvezde

- Sledeće kolo je za tri dana, imamo vremena da razmišljamo o tome. Ne osvrćem se na razliku. Bitno mi je da igramo kako ja želim. Crtu možemo da podvučemo posle Partizana - kratko je rekao Milojević.

Filip Stojković je pre vremena morao van igre zbog povrede.

- Videćemo, požalio se na udarac.

Protiv Borca je debitovao maldi  Dejana Joveljić.

Dokaz da možemo da računamo na igrače iz omladinske škole. Nije lako izaći i debitovati. Treba ga relaksirati. Presrećan sam što je ušao. Pamtiće ovaj meč do kraja karijere. Svi smo očekivali ovaj trenutak. Želim mu mnogo uspeha. Neka nastavi da radi i bude vredan.

Aleksandr Pešić je ponovo oduševio trenera igrom.

- Videli ste asistenciju Pešića. To mogu samo veliki ljudi.

Žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope je u ponedeljak,a Milojević poručuje:

- Da se našalim, i da kažem neka se drugi plaše nas - poručio je Milojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija