• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.12.2017

16:14

POTVRĐENO! Zvezda i CSKA igraju dva dana pre roka!

Crvena zvezda

POTVRĐENO! Zvezda i CSKA igraju dva dana pre roka!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće moskovski CSKA 13. februara, dva dana radnije od termina kada će se igrati svi ostali dueli šesnaestine finala Lige Evrope 

UEFA ne dozvoljava klubovima iz istog grada da igraju istog dana, a ovog puta napravljena je rokada od 48 sati i zbog očekivanog dolaska navijača iz Rusije i Češke.

Crno-beli, kao šampioni naše zemlje, imaju prednost i zbog toga igraju u standardnom terminu za Ligu Evrope - četvrtkom. 

ZVEZDA protiv CSKA Moskve, Partizan na Plzen!

Dakle, crveno-beli će u utorak 13. februara u 18 časova dočekati CSKA iz Moskve, dok će Partizan ugostiti Viktoriju Plzen u četvrtak, 15. februara kada je i termin za mečeve Lige Evrope.

Zvezda će revanš u Moskvi igrati osam dana posle prvog susreta, dakle u sredu 21. februara, a utakmica će početi u 18 časova po lokalnom, odnosno 16 po našem vremenu. Partizan će u Češkoj igrati uobičajenih sedam dana kasnije. 

ZVEZDAŠI SE NE PREDAJU: Kad smo izbacili Krasnodar... 

ŠANSE SU 50-50! Đukić: Partizan nije favorit protiv Viktorije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija