• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2017

16:39

ZVEZDA BESNA ZBOG MAŽIĆA: Ovo je dokaz sprege FSS i Partizana, pritisak se nastavlja!

Crvena zvezda

ZVEZDA BESNA ZBOG MAŽIĆA: Ovo je dokaz sprege FSS i Partizana, pritisak se nastavlja!

Podeli vest

Crvena zvezda je nezadovoljna odlukom da najbolji srpski sudija Milorad Mažić deli pravdu na 156. "večitom" derbiju u sredu (18.00)

- Prst u oko Zvezdi i direktan pokazatelj sprege FSS i Partizana. Ovo pripremaju sve vreme, onim Isključenjima i penalima pa i saopštenjima posle toga. Da se ponovi finale Kupa kada je i rvanje bilo dozvoljeno. Pritisak na Zvezdu se nastavlja, ali sada je to već potpuno očigledno - saopšteno je iz Crvene zvezde. 

Crveno-beli gostuju Partizanu u sredu od 18 časova u Humskoj u poslednjem meču jesenjeg dela sezone. Zvezda je lider Superlige i imao devet bodova više od "parnog valjka".

MAŽIĆ SUDI "VEČITI" DERBI! FSS odlučio - najbolji srpski arbitar na centru u Humskoj!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

OVO JE STVARNO OČIGLEDNO,NEMA ŠTA. NAMEŠTALJKE I DALJE.

Nenad

pre 6 godina

Ne, ni vama nije sigurno lako, trebate ozbiljnu stručnu pomoć...

miki

pre 6 godina

O kako Terza sprema saopstenje,no sad je lakse gazda zadovoljan ulaskom u nokaut fazu sad svi trpe udarce bez nokauta. Pazi Terza lukav je Kokeza,polove se bodovi,a i izbori su u Bg.

gago m

pre 6 godina

Znači,spremno je saopštenje o "pristrasnom" sudiji ukoliko CZ izgubi od Partizana ha,ha,ha Jad i beda od rukovodilaca CZ!

Ljubisa

pre 6 godina

e sad ako fss za predhodna saopstenja i izjave kazne mrkelu i vazuru sa oduzimanjem 3 boda, onda treba zvezdi jos 3 da oduzme zbog ovakve izjave,pa ako im nevalja mazic (nevalja i partizanu da bude jasno) nek pristanu na stranog sudiju i rese nas ove predstave vise

Vix

pre 6 godina

E slepci jedni sudi vam utakmicu jedan od najboljih evropskih sudija.... kako vas bre vise nije sramota.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Играјте фудбал....ман*те се политике...

fk

pre 6 godina

Zato je najbolje nepratiti nas fudbal kao sto ja radim u predhodnih 10 godina i nema razloga za nervozu samo Engleska i cao!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija