• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Arenasport

13.12.2017

20:05

DVA DETALJA MOGLA DA PROMENE DERBI! Milojević: Da je Pešić pogodio...

Crvena zvezda

DVA DETALJA MOGLA DA PROMENE DERBI! Milojević: Da je Pešić pogodio...

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da su dva ključna detalja "večitog" derbija bili promašena šansa Aleksandra Pešića u prvom i Ognjena Ožegovića u drugom poluvremenu.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1 u poslednjoj utakmici prvog dela sezone u Superligi Srbije.

- Mogao bih da izdvojim dva ključna detalja u ovom derbiju koja bi promenila tok. Prvi detalj je ona naša šansa u 30. minutu koju nismo realizovali, odnosno kada je Stojković odbranio. Da smo postigli gol sigurno da bismo kontrolisali meč, Partizan bi morao da se otvori, dali bi nam više prostora, ali nije se to desilo - rekao je Milojević novinarima posle utakmice. 

- Drugi detalj je promašena šansa Ožegovića kod 1:0. Bilo bi jako teško da se vratite zbog vremenskog cajtnota i iscrpljenosti - dodao je Milojević. 

Partizan je u 156. "večitom" derbiju poveo u 62. minutu golom Sejdube Sume iz jedanaesterca, dok je izjednačenje Zvezdi doneo Ričmond Boaći u 84. minutu.

- Tvrda, borbena utakmica, ali svi su debriji takvi. Ja čestitiam mojim igračima na celokupnom nastupu. Danas je 13. decembar, a krenuli smo od 12. juna zajedno, sa ovom utakmicom smo završili... Čestitao bih igračima na teškim stvarima koje smo uradili do sad, odmorićemo se, treba nam mir, odmor, posle toga ćemo da vidimo - rekao je Milojević. 

Trener Zvezde je naveo da je zadovoljan osvojenim bodom.

- Znali smo da će da bude tvrda utakmica, da će da bude malo šansi... Sve u svemu zadovoljan sam. Rekao sam i pre da nećemo kalkulisati, došli smo da pobedimo - rekao je Milojević.

Na pitanje koliko je Zvezda bliža tituli, Milojević je istakao da se ne obazire na bodovnu razliku.

- I igračima sam pre ove utakmice rekao da ne smeju tako da gledaju, da je to nešto najgore što može da vas zadesi. Ne ignorišemo to, ali ne treba da se fokusiramo... Ima još dosta utakmica da se igra.

Milojević nije želeo da komentariše dosuđen penal za Partizan. 

Utakmicu su obeležili i incidenti u prvom poluvremenu kada je izbila tuča najvijača na južnoj tribini. Milojević je naveo da to nije uticalo na njegovu ekipu

- Sastavni deo derbija. Svaki derbi je takav, navijači imaju svoj repertoar a mi smo fokusani samo na teren - zaključio je Milojević.

Crvena zvezda je lider domaćeg šampionata posle 22 odigrana kola sa 57 bodova, dok Partizan ima devet manje. Takmičenje u Superligi Srbije se nastavlja 17. februara.

(FOTO/VIDEO) PARTIZANU PENAL, ZVEZDI BOD! Žestoka tuča "grobara", Boaći ostavio šampiona na "-9"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija