• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

15.12.2017

07:00

ZVEZDINA CRVENA LINIJA ZA BOAĆIJA! Crveno-beli traže 10.000.000 evra za napadača!

Crvena zvezda

ZVEZDINA CRVENA LINIJA ZA BOAĆIJA! Crveno-beli traže 10.000.000 evra za napadača!

Podeli vest

Crveno-beli nisu pristali na ponudu Rena od osam miliona evra za Ričmonda Boaćija, a nije prihvaćen ni predlog Bešiktaša da na leto otkupi napadača za devet miliona

Čelnici Crvene zvezde pokušaće za fudbalera Ričmonda Boaćija da izvuku deset miliona evra! Napadač crveno-belih svakako će u ovom prelaznom roku napustiti klub sa "Marakane", a pitanje je samo koju će ponudu prihvatiti.

Boaći se u sredu na najbolji mogući način oprostio od Zvezde, golom za izjednačenje (1:1) u 156. večitom derbiju. Sa tribina su ga posmatrali skauti brojnih evropskih klubova, a dosad je najuporniji bio Ren.

42
GOLA DAO JE RIČMOND BOAĆI U 2017. GODINI

Nigde ne žure

Francuski klub je najpre ponudio sedam miliona evra za reprezentativca Gane, ali su dobili negativan odgovor. Već nakon derbija Francuzi su podigli ponudu na osam miliona, ali i dalje nisu dobili odgovor kakav su želeli.

- Zvezdi se ne žuri, pa prelazni rok još nije počeo. Uostalom, ima dobrog igrača, cena mu sigurno neće padati. Može samo da se javi više klubova, a to ujedno znači da će mu cena rasti jer će se boriti za njega. Možda dođe neki premijerligaš sa ponudom od deset miliona evra - rekao je naš izvor upućen u dešavanja.

Turski CNN juče je objavio informaciju da je Bešiktaš spreman da plati devet miliona evra za Boaćija, čime bi, naravno, potukao konkurenciju. Kako je javio pomenuti portal, klub iz Istanbula ima uslove pod kojim bi doveo napadača.

- Bešiktaš je spreman da plati za Boaćija, ali najpre ga želi na pozajmicu šest meseci. Ugovor bi bio sa obavezujućim otkupom. Ovom ponudom turski klub je potukao ponudu Rena od osam miliona evra, kao i Anderlehta, koji je spreman da izdvoji oko šest miliona - navodi turski CNN.

Zaslužio ponude
Ponuda ima, interesovanja još više, Boaći je odigrao odličnu polusezonu i sasvim je normalno da privlači pažnjuMitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde

Turski navijači već su zapalili društvene mreže porukama dobrodošlice napadaču iz Gane, a oni najkreativniji otišli su i korak dalje, pa su napravili foto-montažu Boaćija u dresu Bešiktaša. Ukoliko bi se zaista preselio tamo, igrao bi osminu finala Lige šampiona protiv Bajerna.

Bez licitiranja

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela nije želeo da priča o finansijama i ponudama, mada je istakao da će Boaći napustiti klub

- Već sam rekao o Boaćiju sve što sam imao. Ponuda ima, interesovanja još više, odigrao je odličnu polusezonu i sasvim je normalno da privlači pažnju drugih klubova. Realno, biće teško zadržati ga u Zvezdi, izvesno je da će promeniti klub u ovom prelaznom roku. Ništa više od toga ne mogu da kažem, ne bih zaista da licitiram gde će da završi - zaključio je Mrkela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu „Kosova“ u SE!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu „Kosova“ u SE!

EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije. Prvo, Kosovo nije međunarodno priznata država. Drugo, Kosovo ne ispunjava osnovne uslove za prijem, koji se tiču ljudskih prava i demokratije. Na Kosovu, Albanci i albanske vlasti masovno krše sva ljudska prava Srba, 25 godina unazad. Od 2000. godine do danas, Albanci su ubili 105 Srba, a Srbi jednog Albanca (policajac Afrim Bunjaku).

28.03.2024

10:03

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija