• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2017

18:22

BORJAN ĆE ODBITI SVE KLUBOVE: Rekao sam ljudima u Zvezdi da ne prihvataju ponude za moj transfer!

Crvena zvezda

BORJAN ĆE ODBITI SVE KLUBOVE: Rekao sam ljudima u Zvezdi da ne prihvataju ponude za moj transfer!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proglasen je za najkorisnijeg čuvara mreže jesenjeg dela Superlige u tradicionalnom izboru Sindikata "Nezavisnost" i SOS kanala

Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, duplo više od drugoplasiranog Zorana Popovića iz Voždovca.
Trofej ''Ilija Pantelić, urucio mu je njegov prvi trener Zdravko Bukarica, dok mu je u ime Sindikata ''Nezavisnost'' I SOS kanala ručni sat predao idejni tvorac akcije Nebojša Petrović.

- Srećan sam što po drugi put osvajam trofej koji nosi ime legendarnog golmana Vojvodine i jugoslovenske reprezentacije. Prvi put sam to učinio kao golman niškog Radničkog. Rekao sam ljudima u klubu da tokom zime ne prihvataju nikakve ponude za moj transfer jer želim da ostanem do kraja sezone, da osvojim titulu sa Zvezdom i da ponovo budem u konkurenciji za ovo laskavo priznanje - rekao je Borjan.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ILIJA DELIJA

pre 6 godina

Tako se odnosi prema poslu...pravi radnik...svaka čast...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija