• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.12.2017

14:54

ZVEZDO, IMAŠ ZICER! Olimpijakos više ne računa na Bena!

Crvena zvezda

ZVEZDO, IMAŠ ZICER! Olimpijakos više ne računa na Bena!

Podeli vest

Napadač Olimpijakosa El Fardu Mohamed Ben, koji se nalazi na listi želja Crvene zvezde, odbio je da produži ugovor sa grčkim šampionom i zato je izostavljen iz tima, prenose brojni tamošnji mediji


Kako prenosi grčka Kontra, trener Olimpijakosa Takis Lemonis nije uvrstio Bena među 23 fudbalera za sutrašnji duel sa Platanjasom u Kupu Grčke i da takva situacija znači da se rastanak primakao.
Fudbaleru sa Komorskih ostrva ističe ugovor na kraju sezone, ali sada želi da promeni sredinu i to je glavni razlog putovanja u Pirej generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Ben je prošle sezone uspešno sarađivao sa trenerom Zvezde Vladanom Milojevićem u Panioniosu, gde je bio na pozajmici, ali po povratku u Olimpijakos opet se nije izborio za veću ulogu.
On se nalazi na meti Crvene zvezde za transfer u januaru zajedno sa dvojcem BATE Borisova Nemanjom Milunovićem i Mirkom Ivanićem, kao i Milanom Jevtovićem iz Antalije.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija