• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzarstport

20.12.2017

16:45

ĐURIČIĆ PRIČAO S MRKELOM! Filip otkrio do kada će se znati da li se vraća u Zvezdu!

Crvena zvezda

ĐURIČIĆ PRIČAO S MRKELOM! Filip otkrio do kada će se znati da li se vraća u Zvezdu!

Podeli vest

Cilj čelnika Crvene zvezde jeste da tokom januarskog prelaznog roka dovedu Filipa Đuričića, a fudbaler Sampdorije je potvrdio da je razgovorao sa Mitrom Mrkelom, sportskim direktorom crveno-belih

- Iskreno, još se ništa ne zna. Tek sredinom januara bi situacija trebalo da bude jasnija, tačnije oko 10. januara. Tačno je da me je zvao sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela i pitao da li imam sportski motiv da se vratim u klub. Znamo se dugo, bio je direktor omladinske škole kada sam ja bio u Zvezdi, igrao sam i s njegovim sinom Andrejom. Imali smo razgovor, ali to je sve. Videćemo šta će biti - kazao je za Mozzartsport Filip Đuričić.

Đuričić napominje da postoje i druge opcije.

- Zvezda jeste opcija, ali postoje i druge. Miran sam jer ću imati čistu situaciju. Ponavljam, s Mrkelom sam pričao o isključivo o sportskim motivima. Oni znaju na koju adresu treba da se jave za ostale detalje. Postoje brojni faktori. Jedan od njih je i povrtak u Srbiju. Moraću dobro da razmislim o svemu. Imam dovoljno vremena do 10. januara - poručio je Filip.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deki

pre 6 godina

cuj kako kaze da se oni obrate na adresu,ne bi ti meni igrao

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija