• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

24.12.2017

09:53

ZVEZDA ODUSTALA OD IVANIĆA! Terzić usmerava pare na kupovinu Babića

Crvena zvezda

ZVEZDA ODUSTALA OD IVANIĆA! Terzić usmerava pare na kupovinu Babića

Podeli vest

Od dolaska Mirka Ivanića u Crvenu zvezdu neće biti ništa. Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je saopštio da je klub odustao od dovođenja veziste BATE Borisova, pošto je - preskup

Terzić je potvrdio da od transfera neće biti ništa istovremeno kada i Ivanićev menadžer, koji je rekao beloruskim medijima da fudbaler nema želju da se vrati u Srbiju.

Direktor crveno-belih je otkrio da je BATE Borisov tražio 1,7 miliona evra za Ivanića.

- Razmišljali smo o njemu, ali smo odustali. Zvezda još nije na tom nivou da plati igrača 1,7 miliona evra - rekao je Zvezdan Terzić za Novosti.

On je otkrio koji su prioriteti crveno-belih u zimskom prelaznom roku.

- Potrebna su nam dva bočna igrača, tu moramo da pojačamo konkurenciju, a taj jedan da može da igra i špica, uz Pešića, pod uslovom da ode Boaći - dodao je Terzić.

Zvezdin plan je i da ove zime otkupi Srđana Babića od Real Sosijedada.

- Stupili smo sa Real Sosijedadom u pregovore, jer želimo da otkupimo ugovor Srđana Babića, da bude 100 odsto naš igrač. On je 1996. godište, levonog, snažan štoper i neko ko se uklapa u naše planove - otkrio je Zvezdan Terzić.

MILUNOVIĆ I IVANIĆ NE BI U SRBIJU! Menadžer potvrdio da je Zvezda sve dalje od pojačanja




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 6 godina

Veliki promašaj u najavi. Kakve je greške pravio jesenas. Užas. Frimpong je car za njega.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija