• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.12.2017

22:01

ALIMPIJEVIĆ PONOSAN: Svaka čast momcima, bili su mirni i kada je bilo teško!

Crvena zvezda

ALIMPIJEVIĆ PONOSAN: Svaka čast momcima, bili su mirni i kada je bilo teško!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević smatra da je pobedu u Sremskoj Mitrovici nad Mega Bemaksom (90:85) bitan faktor u jačanju karaktera njegovog tima

- Čestitam mom timu na ovakvoj pobedi. Ovakvi trijumfi nam trebaju, jer iz ovakvih mečeva izlazimo jači i stvaramo još bolju atmosferu. Iz nekog razloga, utakmice između Crvene zvezde i Mege su uvek zanimljive. Mislim da je ovo jedna od najboljih utakmica Mege u ABA ligi ove sezone. Sa Megom ćemo se ponovo susretati i zato u buduće moramo da se potrudimo da što manje puta igramo ovakve utakmice sa njima - rekao je Alimpijević. 

Trener Zvezde je bio zadovoljan kako su igrači reagovali kada ne sve išlo kako su planirali.

- Moram da naglasim da sam veoma zadovoljan kako je ekipa pokazala smirenost u momentima kada je to bilo teško i privela utakmicu kraju onako kako je trebalo. Smatram da je Mega uz FMP jedna od najtaklentovanijih ekipa i Mega kao i FMP radi sjajan posao sa mladim igračima - dodao je trener Zvezde. 

(FOTO) ZVEZDA JEDVA SLOMILA MEGU! Bilo je svega - umalo tuča, prekid, isključenja, 77 penala...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 6 godina

A da se Alimpijević pošalje negde na kaljenje, kao što je on uradio sa Radanovim i Simanićem, koji su sigurno talentovaniji igrači nego što je on trener? Ko misli da je on novi Radonjić i da je potrebno samo strpljenje, gadno se vara.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija