• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.12.2017

21:30

(FOTO) ZVEZDINA PROSLAVA BEZ ČOVIĆA! Crveno-beli obeležili uspehe u 2017!

Crvena zvezda

(FOTO) ZVEZDINA PROSLAVA BEZ ČOVIĆA! Crveno-beli obeležili uspehe u 2017!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda svečanim koktelom proslavio uspehe iz 2017. godine i poželeo da se i naredne nastavi sa trofejima


Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović zbog zdravstvenih problema nije prisustvovao koktelu, a okupljenima se u ime kluba obratio direktor Davor Ristović, koji je naveo da su rezultati podigli lestvicu očekivanja što daje obavezu da se sledeće godine bude još bolji.

 Branko Lazić kaže da je sezone bila naporna.

- Ova godina je za nas bila naporna, ali je bilo mnogo trofeja, nova tripla kruna, velike pobede u Evroligi i što je najvažnije velika podrška zvezdaša - rekao je kapiten ekipe Branko Lazić na novogodišnjem koktelu crveno-belih.

starsport

Crvena zvezda je u 2017. godini osvojila Kup Radivoja Koraća, regionalno takmičenje i srpsko prvenstvo. 

Klub je tokom leta imao velike promene u igračkom kadru i stručnom štabu i posle slabijeg početka sezone je stabilizovao igru i u Evroligi, gde ima pet pobeda iz 14 utakmica.Lazić je svima poželeo uspeha u narednoj godini i istakao da će se ekipa boriti da i 2018. ostvari zacrtane ciljeve.

starsport


Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević zahvalio je svima na podršci jer ekipi nije bilo lako na početku sezone.

- Pokazali smo da možemo i ostaje nam da istrajemo u toj ideji do samog kraja. Voleo bih da 2018. godina bude uspešna kao 2017. i trudićemo se da ostvarimo sve naše ciljeve - rekao je Alimpijević.

starsport


Košarkaš crveno-belih Milko Bjelica rekao je da j 2017. bila uspešna, ali da to treba da se zaboravi.- Moramo da krenemo istom snagom i voljom u novu godinu - rekao je Bjelica.

starsport





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17