• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.12.2017

10:51

ZVEZDA JE NAJBOLJA U REGIONU! Bjelica se nada da će crveno-beli ponoviti 2017!

Crvena zvezda

ZVEZDA JE NAJBOLJA U REGIONU! Bjelica se nada da će crveno-beli ponoviti 2017!

Podeli vest

Krilni centar Crvene zvezde Milko Bjelica kaže da je njegov tim u 2017. godini osvajanjem triple-krune pokazao da je najbolji u regionu i da se nada da će u narednoj uspesi biti identični

Trofejima smo pokazali da smo najbolji u regionu, osvojili smo Kup, titule u Srbiji i ABA ligi i cilj je ispunjen. Sledeće godine pokušaćemo da ponovimo takav uspeh i mislim da je to realno dostižno - rekao je Bjelica Tanjugu.

Iskusni 33-godišnji košarkaš zadovoljan je dosadašnjim nastupima u ABA ligi i Evroligi, označivši podvig iz Madrida protiv Reala kao 

- U ovoj sezoni pravimo slične rezultate kao u prošloj, ali moram da naglasim da nas tek sada očekuju pravi izazovi, očekuje nas prvo odbrana Kupa... Zadovoljan sam, iako je rano pričati o tome jer tek na kraju kada se završi regularni deo podvući ćemo crtu.

Crveno-beli sutra nastavljaju takmičenje u Evroligi na gostovanju milanskom Armaniju, a Bjelica dodaje da je ispred ekipe Dušana Alimpijevića novi težak ispit.

- Izuzetno teška utakmica nas očekuje u Milanu, igramo protiv tima koji sve više podiže formu. Izgubili su neke mečeve nesrećno, radi se o kvalitetnom sastavu sa odličnim trenerom Pjaniđanijem. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da ih iznenadimo. Gledamo sebe da odigramo najbolje što znamo - zaključio je crnogorski reprezentativac.

Utakmica 15. kola Evrolige između Armanija i Crvene zvezde igra se sutra od 20.45 u Mediolanum forumu.

(FOTO) ZVEZDINA PROSLAVA BEZ ČOVIĆA! Crveno-beli obeležili uspehe u 2017!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija