• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Total soker

29.12.2017

21:38

TERZIĆ NEĆE GEJ FUDBALERA U ZVEZDI! Evo šta će uraditi ako crveno-beli osvoje Ligu Evrope!

Crvena zvezda

TERZIĆ NEĆE GEJ FUDBALERA U ZVEZDI! Evo šta će uraditi ako crveno-beli osvoje Ligu Evrope!

Podeli vest

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić istakao je da nikada u klub ne bi doveo gej fudbalera, a otkrio je i šta bi uradio kada bi crveno-beli osvojili Ligu Evrope

- Ne bih nikada doveo gej fudbalera u Zvezdu. Ipak smo mi vaspitavani u patrijarhalnom, tradicionalnom i pravoslavnom duhu i taj igrač se ne bi osećao prijatno u svlačionici Zvezde - rekao je Terzić u intervjuu za SOS kanal, odnosno Total Soker.

Crveno-beli su se plasirali u šesnaestinu finala Lige Evrope, a tu ih čeka dvomeč sa moskovskim CSKA.

- Učiniću sve što tražite od mene ako Zvezda bude u finalu Lige Evrope. Možda čak i ofarbam kosu u boje srpske zastave kao onaj Francuz kada je Monpelje osvojio titulu - poručio je funkcioner crveno-belih.

Zvezda je na pragu da dovede fudbalera Olimpijakosa El Farbu Bena. Upitan da li bi na eventualnoj promociji ovog igrača uradio nešto slično onome što je učinio predsednik Napolija Aurelio de Laurentis, kada je irgaču stavio masku na glavu, odgovorio je:

- Ne verujem da bih Benu navukao bilo kakvu masku na glavu tokom promotivne konferencije, ali ću učiniti sve da ga dovedem jer se Milojević kune u njega - istakao je Terzić.

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u prvom delu sezone bio je Aleksandar Pešić, koji je prvi strelac Superlige sa 17 golova, a uz to ima i nekoliko asistencija.

- Pešić ima od mene po 2.000 evra za svaki gol i svaku asistenciju. Zato ne treba da vas čudi sto je toliko nesebičan - zaključio je Terzić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 6 godina

Tradicijalno i partrijarhalno u pravoslavnom duhu. Koga ovaj zaj**ava. A zaboravio božju zapovest. NE KRADI.

AS

pre 6 godina

NE KAŽE ZVEZDA DA KRADE PA DA NJU PITAM. TI SI REKAO DA KRADE PA PITAM TEBE.

Ano

pre 6 godina

Pa za početak otkud mu pare da Pešiću za svaki gol i asistenciju daje 2000 eura?!

gago m

pre 6 godina

Šta sve neće nalupati samo da bude u medijima ha,ha,ha

Darko

pre 6 godina

Auh... Pešic ima po 2000 eura za svaki gol i asistenciju licno od njega. Kukuuuu Pešiću...to znači kad te proda da preko ideš bez gaća,jer će ti sve uzeti. Reći će ti sine ja sam ulagao u tebe,a sad ja moram da se namirim. Klasičan Terzin način trgovine. Kao i sa Dražićem,Antonovim,Gajićem...

moma

pre 6 godina

Kako se ne bi osećao prijatno,možda bi se plašio da ga neki iz tima istog opredeljenja ne bi startovao ,a on je već zauzet.Ordinarna glupost i prostakluk,pa svi mi smo u firmi imali ljude različitog seksualnog opredeljenja i niko se zbog toga nije osećao neprijatno ,jer svako je bio ono što je bio i to je njegova privatna stvar.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija