• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

31.12.2017

09:26

SVI MOJI PRIJATELJI SU MRTVI ILI U ZATVORU! Feldin zahvaljujući košarci nije krenuo stranputicom!

Crvena zvezda

SVI MOJI PRIJATELJI SU MRTVI ILI U ZATVORU! Feldin zahvaljujući košarci nije krenuo stranputicom!

Podeli vest

Zvezdin Amerikanac Džejms Feldin priznaje da bi verovatno završio u getu da nije bilo košarke

Feldin je odrastao u opasnom delu Njujorka, a mnogi njegovi prijatelju su u zatvoru ili mrtvi. Vašington hajts je ozloglašeno naselje poznato po visokoj stopi kriminala, pa Feldin nije imao lako detinjstvo.

- Odrastao sam u zeznutom delu grada. Većina ljudi iz tog perioda u mom životu nema pojma da li sam živ. Neke bliste priljatelje nisam video godinama. Mnogi su mrtvi, a većina njih je u zatvoru. Posle svega dobar je osećaj otići iz lošeg komšiluka u kojem sam nekada živeo. Ko zna šta bi se desilo da nisam uspeo u košarci, možda bih završio u getu - kazao je za Alo Feldin. 

U komšiluku Džejmsa Feldina nalazi se čuveni "Raker parker" sinonim za ulični basket u Njujorku. Tamo su igrali Kobi Brajant, Kevin Durent, Kajri Irving...

- Igrao sam tamo nekoliko puta kao klinac. Tamo dolaze zaluđenici za basket. Mnogi od njih poseduju neviđen kvalitet, a ne igraju u NBA. Ortaci su me zvali napadačko oružje. Znao sam da ubacim i po 40 poena - podsetio se Feldin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija