• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

31.12.2017

18:14

BOAĆI NE OSTAVLJA NADU PARTIZANU: Ne može nam niko ništa, ovo je Zvezdina sezona!

Crvena zvezda

BOAĆI NE OSTAVLJA NADU PARTIZANU: Ne može nam niko ništa, ovo je Zvezdina sezona!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći istakao je da će crveno-beli sigurno osvojiti duplu krunu i da Partizan nema čemu da se nada ove sezone

Boaći je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde i svakako među najzaslužnijima za rezultate crveno-belih u domaćem prvenstvu i pre svega u Ligi Evrope.

Crveno-beli su ubedljivo na prvom mestu Superlige, sa devet bodova više od Partizana.

- Ovo je Zvezdina sezona! Partizan baš ništa ne može da utiče da ne osvojimo duplu krunu - istakao je Boaći za Večernje novosti.

Najdraži mi je gol protiv Kelna u Nemačkoj. Odmah posle njega, ovaj poslednji, izjednačujući protiv PartizanaRičmond Boaći, napadač Zvezde

Zvezda u šesnaestini finala Lige Evrope igra protiv CSMA Moskve, a reprezentativac Gane smatra da crveno-beli nisu rekli poslednju reč.

- CSKA je dobar tim, ali Zvezda igra dobro i siguran sam da možemo da prođemo dalje. Čak sam ubeđen da Zvezda može da stigne do polufinala Lige Evrope - jasan je golgeter.

Međutim, veliko je pitanje hoće li Boaći biti u Zvezdi u nastavku sezone ili će biti prodat ove zime.

- Iskreno, ne znam i ne opterećujem se. Ukoliko se Crvena zvezda složi sa transferom, otići ću. Dok se to ne dogodi ja sam spreman za nastavk sezone i za borbu za trofeje. Poštujem moj ugovor, ali isto tako, spreman sam za sledeći korak u mojoj karijeri - poručio je Boaći.

On je otkrio i koji gol u dresu Zvezde mu je najdraži.

- Najdraži mi je gol protiv Kelna u Nemačkoj. Odmah posle njega, ovaj poslednji, izjednačujući protiv Partizana. On je najemotivniji zbog radosti koju smo doneli navijačima. Postizao sam mnogo golova, ali biti strelac u derbiju je nešto posebno, a ja sam to osetio na oba stadiona - zaključio je napadač Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 6 godina

hm, voleo bih da ostane u zvezdi . pa sa vidimo sta ce da uradi , on gubi formu i bice nula od fudbalera. pesic je ronaldo za njega....

alek

pre 6 godina

hahaha jel on bese izeo Duplu krunu ili fk Partizan.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija