• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

03.01.2018

07:00

BEN I JEVTOVIĆ STIŽU POSLE BOŽIĆA! Zvezda hvata zalet za prelazni rok!

Crvena zvezda

BEN I JEVTOVIĆ STIŽU POSLE BOŽIĆA! Zvezda hvata zalet za prelazni rok!

Podeli vest

Prioriteti čelnika Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku su napadač Olimpijakosa El Fardu Ben i krilo Antalije Milan Jevtović

Kako prenose Novosti generalni direktor Zvezdan Terzić bi do Božića trebalo da dogovori oba transfera, pa bi igrači mogli na "Markanu" da stignu posle praznika. 

Grčki klub ne računa na krilnog napadača, koji je odbio da produži ugovor, koji mu ističe na leto, tako da crveno-belima preostaje samo da sa Pirejcima usklade raskid.

Transfer Milana Jevtovića u rukama je Hamze Hamzaoglua, novog trenera Antalije, koji bi u sredu trebalo da da zeleno svetlo za odlazak najskupljih igrača. Jevtović će Zvezdu koštati najmanje 600.000 evra. 

Situacija oko Aleksandra Ignjovskog i Filipa Đuričića je drastično drugačija. Pitanje je da li je Frajburg i pod kojim uslovima spreman da pusti Ignjovskog, dok Đuričić  ima i druge inostrane opcije, pre svega iz Holandije i Belgije, dok je dolazak Jagoša Vukovića najmanje realna opcija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija