• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.01.2018

21:49

ZVEZDA JE BILA PAMETNIJA! Šarunas Jasikevičijus odao priznanje srpskom šampionu

Crvena zvezda

ZVEZDA JE BILA PAMETNIJA! Šarunas Jasikevičijus odao priznanje srpskom šampionu

Podeli vest

Trener košarkaša Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus rekao je da je Crvena zvezda večeras bila pametniji tim i da je poraz u Beogradu (77:65) za neke od njegovih igrača lekcija


- Čestitam Zvezdi, jer je bila pametniji tim večeras. Za neke od mojih igrača ovo je bila lekcija, da igraju u ovakvoj atmosferi. Neki od njih se nisu snašli večeras, a bekovi nisu prepoznali šta sam od njih očekivao na terenu - rekao je Jasikevičijus posle utakmice.

Žalgiris je večeras izgubio u Beogradu od Zvezde 7 i prekinuo niz od pet pobeda u Evroligi.

- Svako ko hoće da pobedi u Pioniru mora da igra bolje nego što je igrao moj tim -  dodao je trener litvanske ekipe.

Na pitanje da li očekuje da će Žalgiris igrati na "fajnal-foru" u Beogradu u maju, Jasikevičijus je rekao da ne može da gleda tako daleko, već da se koncentriše na svaku narednu utakmicu.

- Mi smo suviše mali da bismo mislili toliko unapred, gledamo meč po meč i trening po trening - naveo je on.

Dodao je da su Žalgiris i Zvezda sjajan primer za evropski košarku jer "dokazujemo da nije sve u novcu".

Jasikevičijus je svojevremeno igrao za Panatinaikos, velikog rivala Olimpijakosa, sa kojim su navijači Zvezde u prijateljskim odnosima, a večeras je rekao da se iznenadio korektnim odnosom beogradske publike.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija