• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2018

17:35

PAVKOV ŽELI DA SE DOKAŽE: Zaslužio sam šansu, učiću od Boaćija i Pešića!

Crvena zvezda

PAVKOV ŽELI DA SE DOKAŽE: Zaslužio sam šansu, učiću od Boaćija i Pešića!

Podeli vest

Na prozivci trenera Crvene zvezde Vladana MIlojevića za početak priprema za drugi deo sezone našao se i Milan Pavkov, koji se vratio sa pozajmice iz niškog Radničkog

Milojević u timu trenutno ima trojicu najboljih strelaca Superlige - Aleksandra Pešića, Ričmonda Boaćija i Pavkova, koji je u dresu Radničkog postigao 165 golova u prvom delu sezone.

- Jako sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu. U jesenjem delu šampionata sam na pozajmici odradio odličnu polusezonu i nadam se da ću se dobro pripremiti pa da i u Crvenoj zvezdi zabeležim što veću minutažu. Mislim da sam zaslužio svoju šansu. Svakom mladom igraču je izuzetno važno da igra, da ima veliku minutažu. Zato smatram da je odluka da odem u Radnički na pozajmicu bila dobra, tamo sam dobio šansu da igram i izuzetno sam zahvalan na tome - rekao je Pavkov.

Uvek je lepo raditi sa tako uspešnim fudbalerima kao što su Pešić i Boaći, siguran sam da ćemo jedni od drugih moći mnogo da naučimoMilan Pavkov, fudbaler Zvezde

On je svestan da će imati žestoku konkurenciju na "Marakani".

- Konkurencija je u Zvezdi uvek oštra, to se očekuje od kluba sa ovakvim imenom i istorijom. Mora da bude teško da se izbori mesto u crveno-belom dresu, svi smo mi spremni na to. Uvek je lepo raditi sa tako uspešnim fudbalerima kao što su Pešić i Boaći, siguran sam da ćemo jedni od drugih moći mnogo da naučimo i da ćemo zajedno napredovati - istakao je 23-godišnji napadač i dodao:

- Jako je važno da špicevi sarađuju i da su u svakom trenutku jedan uz drugog. Za napadača je najvažnije da postiže golove i zato moram da budem zadovoljan onim što sam postigao u jesenjem delu prvenstva. Radničkom nije najbolje krenulo na početku šampionata, ali na kraju smo bili znatno bolji, beležili smo pobede i sa njima su dolazili i golovi - poručio je Pavkov.

Nakon testova u Beogradu, izabranici Vladana Milojevića 14. januara kreću na put na Kipar.

- Pripreme su uvek teške, ako nisu takve onda nešto ne radimo dobro. Očekujem da ćemo odlično da se spemimo. Ukoliko budemo maksimalno pripremljeni ne brinem za rezultate, siguran sam da će oni doći. Pratio sam sve utakmice koje su moji saigrači igrali, bilo je fenomanalnih momenata i nadam se da ćemo nastaviti u istom maniru i u prolećnom delu šampionata - poručio je Pavkov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17