• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

12.01.2018

09:28

ČOVIĆ "UCENJUJE" EVROLIGU: Dajte "A" licencu, ako hoćete da se himna čuje u Beogradu!

Crvena zvezda

ČOVIĆ "UCENJUJE" EVROLIGU: Dajte "A" licencu, ako hoćete da se himna čuje u Beogradu!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović ima zanimljiv predlog za Evroligu ukoliko hoće da se konačno kada crveno-beli igraju u Beogradu čuje himna takmičenja

Himna Evrolige ne čuje se u Beogradu od buke "delija", a Čović kaže da crveno-beli nisu imali problema zbog toga.

- Da pregovaramo da dobijemo "A" licencu i nećemo više da pevamo. Nismo imali problema oko toga. Čak sam i sa Đordijem gledao meč u Beogradu i bilo mi je malo neprijatno. To je još jedan specifikum Zvezde - kazao je za RTS predsednik Zvezde.

Zvezda se posle 15 kola nalazi na deobi druge pozicije sa Zagrepčanima, a Čović je podsetio da se nešto slično događalo i u sezoni 2015/16.

- Tad je Budućnost na kraju regularnog dela bila prva, pa je igrala sa Megom u polufinalu. Malo mi liči na tu sezonu, iako ne kažem da ćemo mi i ove završiti kao prvi. Na Zvezdu uvek kidišu i isto je i sa Partizanom, jer ako dobijete Zvezdu i Partizan, tad imate o čemu da pričate šest do 12 meseci. A, mi imamo još jedan nedostatak, crvenu boju, ona privlači.

Zvezdu u petak očekuje duel sa Efesom (18.30), a već u nedelju u ABA ligi igra sa Cedevitom (19.00)

- Protiv Cedevite nas čeka jako važna utakmica. ABA je naš prvi prioritet i u ovoj kao i u prethodnim sezonama zato i apelujem navijače da dođu u što većem broju da okončamo tu utakmicu kako smo planirali. Prati nas peh, i u prvom delu sezone smo igrali u petak (protiv Žalgirisa), pa u nedelju protiv Budućnosti, sad opet imamo to ponavljanje, ali ušli smo u neki kontinuitet, privikli smo se, ekipa raste, mada će tu biti uspona i padova. Ekipa je mlada, novi je ciklus, ali je važna utakmica za nas - poručio je 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija