• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.01.2018

13:14

U ZVEZDI NE MISLE NA UTAKMICE! Milijaš: Moramo da se spremimo za Evropu!

Crvena zvezda

U ZVEZDI NE MISLE NA UTAKMICE! Milijaš: Moramo da se spremimo za Evropu!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da je ekipa koncentrisana na treninge i da još ne razmišlja o utakmicama, pošto je najvažnije da se dobro pripremi za drugi deo sezone

Fudbaleri Zvezde se od ponedeljka pripremaju u kiparskom gradu Pafosu za drugi deo sezone.

- Juče smo doputovali na pripreme, imali smo lakši treninig. Danas je drugačije, trening je bio duži a i radilo se s loptom, što je igračima uvek lakše. Suvi treninzi jesu teški, dugo traju, ali znamo zašta se spremamo - rekao je MIlijaš i dodao:

- Koncentrisani smo na treninge, ne razmišljamo o utakmicama već samo o sticanju fizičke pripreme. Moramo što pre da se pripremimo za Evropu. Pafos je super, uslovi su čak i bolji nego prethodne godine, tereni su odlični. Vreme nas za sada služi, prezadovoljni smo - istakao je kapiten za klupski sajt. 

Trener Vladan Milojević je na pripreme poveo i četvoricu omladinaca, a Milijaš je rekao da su oni malo uplašeni, pošto su im to prve pripreme.

- Fini su i vredni. Mi smo tu da im pomognemo koliko možemo, ovde je teže nego u omladincima gde su oni glavni, oni koji vode. Ovde moraju da pomažu, da nose stvari, ali svi smo prošli kroz to - naveo je Milijaš.

Fudbaleri Zvezde će u Pafosu trenirati do 21. januara, kada je planiran povratak za Beograd, a 26. januara ekipa će otputovati u Antaliju na drugi deo priprema.

Sezona će se nastaviti 13. februara kada će Crvena zvezda dočekati CSKA iz Moskve u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija