• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

16.01.2018

22:19

ZVEZDI VISI MILION EVRA ZBOG KANGE! Crveno-beli žele što pre da se reše Gabonca!

Crvena zvezda

ZVEZDI VISI MILION EVRA ZBOG KANGE! Crveno-beli žele što pre da se reše Gabonca!

Podeli vest

Crveno-beli prihvatili ponudu Sparte iz Praga od milion evra za Gelora Kangu, ali ofanzivni vezista još nije uspeo da se dogovori sa Česima oko plate

Crvenoj zvezdi od dobre volje fudbalera Gelora Kange zavisi hoće li u narednih nekoliko dana zaraditi milion evra! 

Kako nezvanično saznajemo, Kangi je ponuđena plata od 800.000 evra, a on traži milion po sezoni.

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja, u Zvezdi se nadaju da će Gabonac ipak uspeti da nekako dogovori lične uslove, jer im je stalo da ga što pre prodaju.

Ništa još nije gotovo, Kanga je i dalje igrač Crvene zvezde, a kad se nešto promeni, javnost će biti obaveštenaZvezdan Terzić, direktor Zvezde

Sledi cenkanje

Nije isključeno ni da se u priču umeša i neki treći klub.

- Ništa nije gotovo dok ne bude dogovora na relaciji klub-igrač. Zvezda nema uvid u to, jer je Kanga sve prepustio svojim agentima. Znate kako to ide, pokušaće da izvuku što više para, cenkaće se. U međuvremenu može da im se desi da dobiju od nekog bolje uslove za igrača, pa da batale ceo posao sa Spartom. Nikad se to ne zna - objasnio je naš izvor.

Ukoliko se ipak desi da Kanga ode, to ne znači da će automatski doći neki igrač sličnih karakteristika. Trener Vladan Milojević će najpre isprobati kako ekipa izgleda bez klasičnog plejmejkera.

- Kanga jeste odličan igrač za ovdašnje uslove, ali sa njim nikad niste načisto kad je reč o nekim dogovorima. U klubu možemo samo da se nadamo da će se uskoro dogovoriti s Česima. Što se njegove potencijalne zamene tiče, nije sigurno ni da će Zvezda dovoditi nekog. Ima toliko klubova koji igraju bez klasične "desetke". Možda su mu po karakteristikama od igrača koji su pominjani najbliži Mirko Ivanić i Filip Đuričić, ali oba igrača su jako daleko od povratka u Srbiju - ističe naš izvor.

Što se njegove potencijalne zamene tiče, nije sigurno ni da će Zvezda dovoditi nekog. Ima toliko klubova koji igraju bez klasične "desetke"Izvor Informera

Kad je reč o potencijalnim dolascima, najbliži crveno-belima je Danijel Aleksić. Klub sa "Marakane" je već kontaktirao njego klub Sent Galen, ali posao svakako ne može biti završen dok makar jedan igrač Zvezde ne napusti srpskog vicešampiona.

Aleksić najbliži

- Zasad je najbliži Danijel Aleksić, s tim da on ne bi bio tretiran kao zamena za Kangu, jer igra malo ofanzivnije. Nije to još na pragu realizacije. Zvezda najpre mora da proda Kangu, zaradi neke pare, pa tek onda da pravi plan koliko novca može da daje na pojačanja. U suštini, nije hitno dovođenje bilo kog fudbalera - zaključio je naš izvor.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije bio preterano raspoložen da objašnjava situaciju oko Kange.

- Ništa nije gotovo. Kad bude, javnost će biti obaveštena. Kanga je i dalje igrač Crvene zvezde. O igračima koji su nam interesantni nikad ne pričamo - jasan je bio Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija