• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2018

16:40

(FOTO/VIDEO) "NEBO SE OTVORILO" NA KIPRU! Tri godišnja doba na treningu Zvezde!

Crvena zvezda

(FOTO/VIDEO) "NEBO SE OTVORILO" NA KIPRU! Tri godišnja doba na treningu Zvezde!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na Kipru gde odrađuju prvi deo priprema za prolećni deo sezone

Kipar uvek zvu;i kao egzoticna destinacija, ali nije tako bilo na treningu Crvene zvezde u sredu.

- Tri godišnja doba smenila su se tokom današnjeg dvočasovnog treninga. Kada su igrači Crvene zvezde izašli na teren u devet časova i trideset minuta po lokalnom vremenu dočekalo ih je sunčano i toplo vreme, temperatura je iznosila 15 stepeni. Izabranici Vladana Milojevica još nisu završili prvi krug trčanja kako bi se zagrejali, a počela je provala oblaka - navodi se na sajtu Zvezde.

FK Crvena zvezda

U poslednjem delu treninga fudbaleri su bili podeljeni u četiri ekipe, uz džoker igrače pored terena.

Odigrali su tri kratke utakmice na pola terena, Bilo je dosta golova, a najatraktivniji pogodak postigao je Gelor Kanga kada je sa sredine terena jakim udarcem pogodio dalji ugao gola.

FK Crvena zvezda

- Zanimljivo je i to da je Stefan Hajdin postigao dva gola. Dva puta se u listu strelaca upisao i Milan Pavkov, a po jednom su bili precizni i Milijaš, Jovičić, Raćić, Joveljić i Nikolić - navodi se na portalu kluba.

FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija