• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2018

22:37

POKAZALI KARAKTER, ALI TO NIJE DOVOLJNO! Trener Zvezde realan posle novog poraza

Crvena zvezda

POKAZALI KARAKTER, ALI TO NIJE DOVOLJNO! Trener Zvezde realan posle novog poraza

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević zadovoljan je što je njegov tim pokazao karakter i želju da se bori do poslednjeg minuta, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz od Makabija

"Ponos Izraela" je imao prednost od 18 poena na poluvremenu, da bi Zvezda uspela da priđe na sedam razlike, ali je na kraju Makabi slavio sa 89:75.

U prvom poluvremenu nismo kontrolisali njihovu tranziciju, ni ofanzivni skok. Uvek kada smo imali dobar rezultat, dopuštali smo im velike serije, posebno iz igre u tranziciji. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter, koji je dobar, ali nije bio dovoljan – rekao je Dušan Alimpijević posle meča.

Trener Zvezde priznao je da njegov tim teško može da se nosi sa evropskim velikanima u veoma zgusnutom rasporedu.

Nemamo nikakvu prednost u ovom ritmu i u ovom sistemu. Imamo nekoliko mladih igrača, mnogo rotiramo, ali za nas je teško zadržati visok nivo 40 minuta - istakao je Alimpijević.

On je rekao i da je Džejms Feldin povredio zglob protiv Makabija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Juga jagodina

pre 6 godina

Jebala te energija,gubis od prosecne ekipe kao efes i himki,ovi ti prave tehnicke kao deca,a ti setas kao maneken i vise gledas na videobim nego na utakmicu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija