• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

20.01.2018

12:20

ZVEZDA NE RAČUNA NA ADŽIĆA! Mladi fudbaler pred odlaskom iz kluba

Crvena zvezda

ZVEZDA NE RAČUNA NA ADŽIĆA! Mladi fudbaler pred odlaskom iz kluba

Podeli vest

Mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić je pred odlaskom iz kluba, jer mu je saopšteno da trener Vladan Milojević ne računa na njega

Kako je u razgovoru za Mozzartsport otkrio Adžićev menadžer Radojica Božović,  postoji mogućnost da Luka karijeru nastavi u škotskom velikanu Seltiku.

Znam da postoji interesovanje Seltika, ali i još nekih klubova za Luku Adžića. Do konkretne ponude nije došlo. Međutim, bizu smo odluke da Luka vrlo brzo napusti Crvenu zvezdu. Njegov otac, a moj kum, Ivan pričao je sa gospodinom Terzićem i ljudima iz kluba. Oni su mu preneli da trener Milojević ne računa ozbiljno na Ivana. Čak su nam predlagali da pronađemo klub gde će Luka igrati na dvojnu registraciju. Mi to nećemo - rekao je Božović.

On tvrdi da Zvezda pravi grešku sa Adžićem i da je to igrač koji je u rangu nekadašnjeg vunderkinda Partizana Andrije Živkovića.

Vidimo da se na tim pozicijama dovode pojačanja, da na Luku ne računaju ozbiljno. Odnosno da ga trener ne vidi. I zašto bismo mi produžavali ugovor? Da je igrao više, s obzirom na to da je dete kluba, u ovom trenutku bi potpisujem vredeo pet miliona evra. On je igrač sličan Andriji Živkoviću. Krivo mi je što će Zvezda izgubiti takvog igrača, bisera.. Njegovo vreme dolazi - smatra Radojica Božović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija