• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.01.2018

07:00

KANGI VISI TRANSFER, FRKA U ZVEZDI! Gabonac koči dolazak Aleksića na "Marakanu"!

Crvena zvezda

KANGI VISI TRANSFER, FRKA U ZVEZDI! Gabonac koči dolazak Aleksića na "Marakanu"!

Podeli vest

Pregovori Gelora Kange i Sparte iz Praga su zapali u ćorsokak, moguće je da od transfera ne bude ništa, što bi moglo da pokvari sve planove crveno-belih tokom zimskog prelaznog roka 

Kako Novosti pišu u Ljutice Bogdana su očekivali da Ganga pređe u Spartu kako bi inkasirali milion evra i okrenuli se ostalim aktivnostima u prelaznom roku.

Ali, Gabonac ometa planove svojim zahtevima, navodno traži ugovor na tri godine i milion evra po sezoni. Transfer nije definitivno propao, ali Sparta je dovela Rumuna Stančijua iz Anderlehta, što nije direktno povezano s transferom Kange, ali takođe neće ići preko sume novca koju su planirali da izdvoje za dovođenje Zvezdinog igrača. 

Transfer visi o koncu, pa su zbog toga crveno-beli morali da odlože završne pregovore oko dovođenja Danijela Aleksića. Na Milana Jevtovića moraju da sačekaju do srede, dok Antalija ne donese konačnu odluku oko njegove prodaje.

Nije isključeno da, posle Mičela Donalda  i Damjana le Taleka, i Gelor Kanga odluči da ostane i da na leto ode kao slobodan igrač. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BBRS

pre 6 godina

Donald Kanga LE talek, sve na tribinu poslati, izbaciti iz Tima, jer ZVEZDA JE TA KOJA IH JE VRATILA U ZIVOT, a oni nece da pomognu istoj. Produzite ugovore ili tribina treceg nema . DELIJE SEVER!!!

sladjan

pre 6 godina

ajde saljite ga na tribine dosta je zezao zvezdu!!!!!!na ladjenje pa da vidimo za koliko ce na leto potpisati ugovor!!!dosta zezanja ovo je posao terajte sve koji nece nov ugovor!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija