• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.01.2018

22:23

POBEDE U EVROPI RAZMAZILE NAVIJAČE ZVEZDE! Terzić: Kada ekipi ide loše, stadion je pun!

Crvena zvezda

POBEDE U EVROPI RAZMAZILE NAVIJAČE ZVEZDE! Terzić: Kada ekipi ide loše, stadion je pun!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o razlozima zbog kojih navijači crveno-belih ne dolaze na utakmcie domaćeg prvenstva

Najveći srpski stadion praktično "zvrji" prazan na utakmicama domaćeg šampionata, jer je prosečna poseta na "Marakani" u ovoj sezoni 10.661.

A i za to je najzaslužniji večiti derbi, kada je bilo preko 30.000 navijača, dok je na ostalim mečevima na tribinama oko pet hiljada ljudi.

Narod je s tribina oterala glupost koju je FS Srbije napravio sa ovim sistemom takmičenjaZvezdan Terzić, generalni direktor Zvezde

- Posle svih ovih pobeda u Evropi, Zvezdina publika se malo razmazila, želi da gleda velike mečeve, pa joj je domaće prvenstvo dosadno. Sličan slučaj je bio kada smo pre dve sezone osvojili titulu sa 32 boda više, u vreme Miodraga Božovića - rekao je Terzić za Večernje novosti i dodao:

- Izgleda da su Zvezdini navijači najlojalniji kada ekipi ide loše. Kada šest godina zaredom nije uzela titulu, onda su se ponašali malo buntovnički, pa su iz inata i ljubavi dolazili u velikom broju, iako je tim bio dotad najslabiji. Sada su zahtevi novi i veći, pa opet ponosno možemo da se pohvalimo da je Zvezda najgledaniji tim u Ligi Evrope - poručio je Terzić.

On smatra da je loš sistem takmičenja glavni krivac slabe posete.

- Narod je s tribina oterala glupost koju je FS Srbije napravio sa ovim sistemom takmičenja. Šta da navijači gledaju u jesenjem delu prvenstva kad pobedom ne osvajaš tri boda nego jedan i po. U normalnim okolnostima, sa devet bodova više mi bismo već osvojili titulu. I nije tačno da je Crvena zvezda bila za ovaj sistem, nisu nas ni pitali kada su ga uvodili - zaključio je Terzić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GAJA

pre 6 godina

...PRELISTAJTE ŠTAMPU KAD JE DONOŠENA ODLUKA, TOJE BIO PREDLOG ZVEZDANE.....A OVAJ TIP TREBA DA JE VAN SPORTA NE SAMO ZBOG PLJAČKI - ON JE BOLESTAN I TU NEMA LEKA.....

mica

pre 6 godina

Da ga nema, morali bi da ga nacrtaju. Covek za sva vremena.

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija