• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

22.01.2018

16:21

BOAĆI PRED TRANSFEROM U ENGLESKU! Terzić u Londonu pregovarao sa dva kluba!

Crvena zvezda

BOAĆI PRED TRANSFEROM U ENGLESKU! Terzić u Londonu pregovarao sa dva kluba!

Podeli vest

Najbolji strelac Crvene zvezde u jesenjoj polusezoni Ričmond Boaći blizu je prelaska u Premijer ligu, pošto su pregovori oko njegovog transfera već obavljeni, saznaje Informer

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je prethodnih dana u Londonu, gde je pregovarao sa čelnicima dva engleska kluba, Vest Bromvič Albionom i Hadersfildom.

U Zvezdi su zadovoljni prvom rundom pregovora sa oba engleska kluba, pa se očekuje nastavak i finalizacija posla narednih dana.

Kako saznaje Informer, VBA i Hadersfild su spremni da plate za golgetera Crvene zvezde šest miliona evra!

Ričmond Boaći je golovima i igrama u Ligi Evrope i u Superligi Srbije pobudio veliko interesovanje klubova, pominjali su tokom ove zime Čelsi, Bešiktaš, Ren, Šangaj i mnogi drugi, ali u ovom trenutku blizu je toga da karijeru nastavi na Ostrvu.

Interesantan je dodata da su čelnici VBA priznali crveno-belima da im je prvi pik - Aleksandar Mitrović. Međutim, za njega Njukasl traži 14 miliona evra, što "drozdovi" nemaju nameru da plate, pa im je druga opcija - Ričmond Boaći.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marinko Magla

pre 6 godina

Vest brom?! A Chelsea,Arsenal,Man Utd,Man City,Totenhem...50 000 000 eura...tuca klubova,rat drzava...nista? E jeeee...

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija