• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2018

22:00

"DELIJE" ZBOG OMIĆA PRETE BOJKOTOM! Navijači Zvezde ne prihvataju novog igrača!

Crvena zvezda

"DELIJE" ZBOG OMIĆA PRETE BOJKOTOM! Navijači Zvezde ne prihvataju novog igrača!

Podeli vest

Stav pristalica crveno-belih je da ne žele Bošnjake i Hrvate u timu, pa su zbog dovođenja Alena Omića, koji je poreklom iz Bosne, zatražili sastanak sa čelnicima kluba

"Delije" prete da neće dolaziti na utakmice Košarkaškog kluba Crvena zvezda zbog novog igrača Alena Omića, saznaje Informer!

Navijači Zvezde nisu zadovoljni time što je novo pojačanje crveno-belih bosanski musliman, iako je on sam rekao da je ateista i da ga vera ne interesuje.

Bivši centar Olimpije, Gran Kanarije, Efesa, Unikahe i Hapoela odrastao je u Sloveniji i nastupa za njihovu reprezentaciju. To, međutim, pristalicama crveno-belih ne znači ništa.

Nije religiozan
Ateista sam, pa neka bude da je Crvena zvezda moja vera i nada, jer je meni košarka na prvom mestuAlen Omić, košarkaš Zvezde

Ne žele da navijaju za Omića i zbog toga bi trebalo da se sastanu sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem.

Blizak narod

Prema rečima našeg izvora, Čović će pokušati da izgladi situaciju sa vođama navijača u narednim danima.

- Stav "delija" je odavno poznat kada su u pitanju igrači iz Hrvatske i Bosne. Oni već godinama bojkotuju ABA ligu, iako je to takmičenje koje klubu donosi Evroligu, tako da nije nikakvo iznenađenje što se ne slažu sa dolaskom Omića. Navijači razmišljaju da više ne dolaze na utakmice, a u narednim danima videćemo šta su odlučili - rekao nam je naš sagovornik.

Upravo zbog takvog rigoroznog stava navijača Zvezde slovenački reprezentativac Alen Omić je na predstavljanju morao da se pravda kako nije muslimanske veroispovesti.

- Narod u Srbiji doživljavam kao sebi blizak. Imam jako puno prijatelja i drugara među Srbima koji žive u Sloveniji. Taj mentalitet i narod su mi jako bliski, tu nema nikakve tajne - rekao je Omić i dodao:

- Što se tiče vere, tu moram da dodam da ljude delim samo na dobre i loše, trećeg nema. A ako baš nekoga i interesuje, ateista sam, pa neka bude da je Crvena zvezda moja vera i nada, jer je meni košarka na prvom mestu.

Bez kometara

Ovo nije prvi put da se navijači Zvezde protive dolasku nekog igrača iz Bosne. Slična situacija bila je i sa Elmedinom Kikanovićem pre nekoliko godina. Međutim, na Malom Kalemegdanu tvrde da "delije" nemaju nikakav problem sa tim što će Alen Omić nositi crveno-beli dres do kraja sezone.

- Nemamo podatak da je bilo ikakvog sastanka navijača sa upravom Zvezde zbog Omića, kao ni da će ga biti. Nije bilo nikakve priče o bojkotu, niti želimo to da komentarišemo - poručili su nam iz Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija