• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2018

11:58

GANČARENKO UMIRUJE NAVIJAČE: Bićemo spremni za Zvezdu!

Crvena zvezda

GANČARENKO UMIRUJE NAVIJAČE: Bićemo spremni za Zvezdu!

Podeli vest

Fudbaleri CSKA iz Moskve nisu pobedili na prve dve pripremne utakmice, ali trener Viktor Gančarenko umiruje navijače i tvrdi da će ekipa biti potpuno spremna za duel sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope

"Armejci" su na pripremama odigrali 0:0 sa norveškom Valerengom, pa 2:2 sa danskim Horsensom i to je odmah upalilo alarm kod navijača da nešto nije u redu sa ekipom.

Ipak, trener Gančarenko poručuje da nema razloga za brigu, jer se ekipa još uigrava, a on je probao na tim mečevima i neke nove taktičke zamisli.

- Primili smo dva laka gola i na tome ćemo raditi, ali najvažnije je da smo kontrolisali igru tokom cele utakmice sa Horsensom i da se niko od igrača nije povredio. Odlično radimo, naporno, a napredak ekipe je složen proces, koji se ne vidi odmah. Neka navijači ne brinu, radimo sve što je potrebno da potpuno spremni dočekamo dvomeč sa Crvenom zvezdom - poručio je trener Viktor Gančarenko.

Prvi duel Zvezde i CSKA u okviru šesnaestine finala Lige Evrope igraće se 13. februara na "Marakani".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija