• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.01.2018

19:33

PITAJU KLUBOVI ZA MENE, ALI SAM GLAVOM U ZVEZDI! Radonjić ostaje na "Marakani" makar dok ne vratimo titulu!

Crvena zvezda

PITAJU KLUBOVI ZA MENE, ALI SAM GLAVOM U ZVEZDI! Radonjić ostaje na "Marakani" makar dok ne vratimo titulu!

Podeli vest

Dobre igre Nemanje Radonjića u Zvezdinom dresu tokom jesenjeg dela šampionata nisu ostale nezapažene ni van Srbije, ali kaže da ne obraća pažnju na interesovanja inostranih klubova

- Postoji interesovanje za mene, ali ne znam o čemu se radi i stvarno ne razmišljam o tome. Glavom sam u Crvenoj zvezdi. Naravno da svakome prija kada ga traži neki dobar klub, ali ostajem ovde makar dok ne vratimo titulu gde i pripada - kazao je Nemanja Radonjić za saj kluba.

Crveno-bele tokom proleća čeka mnogo posla, prvi test će biti Liga Evrope, ali Radonjić poručuje da su se dobro pripremili za iskušenja.

- Bliže se utakmice protiv CSKA, euforija se polako javlja jer utakmice koje slede biće velike za sve nas. Mislim da možemo da se nadigravamo sa Rusima, verujem u svoje drugare i sebe, već smo pokazali kvalitet u Evropi. U Srbiji smo najbolja ekipa i zasluženo smo prvi na tabeli. Imamo veoma lepu atmosferu unutar svlačionice. Dugo se poznajemo i navijamo za Zvezdu, mislim da je to mnogo važno u građenju timskog duha. Pomažemo jedni drugima i ponašamo se kao prema članovima porodice, i to je nešto što će ostati iza nas.

Naravno da svakome prija kada ga traži neki dobar klub, ali ostajem ovde makar dok ne vratimo titulu gde i pripadaNemanja Radonjić, prvotimac Zvezde

Još uvek nije poznato da li će Crvena zvezda imati podršku navijača u duelu protiv ruskog predstavnika zbog kazne UEFA.

- Nadam se da ćemo imati priliku da na punom stadionu dočekamo Ruse. Ukoliko ne bude navijača, mnogo će nam nedostajati. Mnogo nam znače na svakoj utakmici, uvek nam daju podršku. Igraćemo kao da su na tribinama i daćemo sve od sebe da pobedimo CSKA, ali nadam se da će biti sa nama.

Zbog dobrih igara usledio je i poziv u nacionalnu selekciju Srbije.

- Mnogo mi je drago što sam debitovao za reprezentaciju. Bila je velika čast što sam igrao pored Tadića, Kolarova i ostalih momaka. Trudiću se da do kraja sezone pružam još bolje partije nego jesenas, i nadam se pozivu za Mundijal u Rusiji - poručio je  prvotimac crveno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija