• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2018

22:07

TOPIĆ DEBITOVAO POBEDOM: Rekao sam im - polako, imamo ovo, pobedićemo!

Crvena zvezda

TOPIĆ DEBITOVAO POBEDOM: Rekao sam im - polako, imamo ovo, pobedićemo!

Podeli vest

Pomoćni trener Crvene zvezde Milenko Topić doneo je klubu prvu pobedu nad Olimpijakosom u Evroligi (89:78)

Topić je posle isključenja Dušana Alimpijevića, u trećoj deonici, preuzeo vođenje tima i na kraju izvojevao veliku pobedu. 

- Neverovatna utakmica, neverovatna pobeda za nas... Kao što znate, igrali smo bez Antića i Feldina. Veliki motiv je bila činjenica da smo želeli tu prvu pobedu protiv Olimpijakosa. I oni su imali neke probleme sa povredama, ali to je njihov problem. Bili smo rešeni da slavimo i iskoristimo energiju sa tribina - rekao je Topić na konferenciji za novinare posle utakmice. 

Enis je večeras bio odličan, prvi put je doprineo na takav način i u odbrani i u napaduMilenko Topić, pomoćni trener Zvezde

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je ocenio da je Dilan Enis prvi put od dolaska dao ovakav doprinos jednoj pobedi.

- Enis je večeras bio odličan, prvi put je doprineo na takav način i u odbrani i u napadu. Već je neko vreme sa nama. Svakim danom se vidi njegovo uigravanje. Danas je bio jako značajan jer je Ročesti bio opterećen ličnim greškama. Cela odbrana protivnika bila zasnovana na odbrani od Ročestija. U nastavku je malo stao, ali se pojavio Enis - istakao je pomoćni trener Zvezde.

On je naveo da je bio siguran u pobedu, čak i kada je isključen trener Dušan Alimpijević.

- Rekao sam im polako, smirite se, mi ovo imamo. Nećemo izgubiti. I oni su bili svesni toga. Nažalost, Dule nije bio sa nama, mislim da je prestrogo bio isključen. Ali to su sudije u Evroligi koje ne praštaju. Bilo bi lakše da je ostao - poručio je Topić.

Omić pojačanje

Protiv Olimpijakosa je u crveno-belom dresu debitovao i novi centar Alen Omić.
- Iako je sa nama veoma kratko, pokazao se kao dobro pojačanje i dečko sa Balkana koji može da se uklopi. Milutinov je promašio zicer preko njega. Pokazao je da će biti pravi zaštitnik koša - istakao je Topić.

Njemu je ovo bio prvi put da samostalno vodi ekipu.

- To je posao drugog trenera, on mora biti spreman. To je košarka i ovakve stvari se dešavaju. Svi zajedno smo doprineli, čak i on iz tunela, da se utakmica privede kraju na pravi način - kazao je mladi stručnjak.

Novinare je zanimalo i kakva je situacija sa povredom Dejana Davidovca.
- Mislim da je samo udarac. Malo leda, malo pauze, ali mislim da će biti spreman - rekao je Topić.

Crveno-bele već u ponedeljak očekuje derbi sa Partizanom u Jadranskoj ligi.
- Značajna i važna utakmica za nas... Prvo po važnosti, da nastavimo kontinuitet i da se borimo za prvo mesto. Videćemo za Feldina i Antića, značili bi nam - zaključio je Topić. 

(FOTO/VIDEO) ENIS JE HEROJ ZVEZDE! Strašan meč u "Pioniru", Olimpijakos srušen, "delije" prozivale Omića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17