• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

30.01.2018

00:15

ZVEZDA MU DAJE MALO PARA! Donald otkrio zašto neće da potpiše novi ugovor!

Crvena zvezda

ZVEZDA MU DAJE MALO PARA! Donald otkrio zašto neće da potpiše novi ugovor!

Podeli vest

Mičel Donald ne želi da potpiše novi ugovor sa Crvenom zvezdom, ali ni da ode sa "Marakane" pre leta, kada mu ističe ugovor, pa će crveno-bele ostaviti bez obeštećenja

Ne krije da još razgovora sa upravom u vezi s novim ugovorom.

- Sve je moguće. Iskreno, ono što mi klub nudi sada ne mogu da prihvatim. Na klubu je da proceni može li nešto više da ponudi, ali ovu sadašnju ponudu ne mogu da prihvatim - kazao je za Novosti Donald.

Imao je Donald ponudu Dinama iz Moskve i na kraju odlučio da ne menja dres.

Nije bio samo Dinamo, više je ponuda stiglo. Ali nije bilo razloga da odlazim iz Zvezde. Uvek postoji mogućnost da odete, ali da bih otišao na sredini sezone, ponuda bi morala da bude jako, jako dobra. Stigle su neke dobre ponude, ali nedovoljno dobre da bih ih prihvatio.

O visini sume nije govorio, iako se spominjalo da mu je Dinamo nudio 750.000 evra po sezoni, tri puta više nego što ima u Zvezdi. 

- Igramo za novac, ali da sam gledao samo na to, odavno bih otišao. Nije novac bio moj motiv, želim da završim posao u Zvezdi. Kapiten sam često, imamo šansu da uradimo mnogo, lepo se osećam. Zar to nije dovoljno dobar razlog da ostanem?  - pita se Holanđanin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija