• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

29.01.2018

23:50

KUPILI SMO MIR, NE PRVO MESTO! Alimpijević: Ne pitamo se samo mi, nego i drugi!

Crvena zvezda

KUPILI SMO MIR, NE PRVO MESTO! Alimpijević: Ne pitamo se samo mi, nego i drugi!

Podeli vest

 Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je izuzetno srećan zbog pobede nad Partizanom 86:74, posebno zbog okolnosti u kakvima je ostvarena

Kao i posle prvog derbija, izuzetno sam srećan posle ovakvih utakmica i pobeda. Pobede koje znače za tim, za klub, za naše navijače i iz tog razloga sam srećan, jer kupuje dodatni mir za nastavak sezone -  rekao je Dušan  Alimpijević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Trener Zvezde je rekao da se neće baviti kalkulacijama u borbi za prvo mesto, već da će "isključivo gledati u svoje dvorište".

Ne mislim da smo ništa bili dalje ni posle tog meča u Podgorici, težak je raspored svim ekipama koji igraju Evropu i to nosi određeni danak. Ima još da se igra, gde da se kiksa, i mi i drugi, ništa nije gotovo, a mi sad delimo to prvo mesto i ne pitamo se samo mi, nego i drugi.

Crvena zvezda je večeras sa 86:74 pobedila Partizan u 18. kolu ABA lige.

Alimpijević je rekao da će Feldin najverovatnije biti u sastavu za meč s Baskonijom, a da će, kako sada stvari stoje, Antiću trebati još 10 dana da se oporavi po "ozbiljnijim merama oporavka"

- Mnogo puta sam to rekao, ali moram da ponovim, ali želim da dam značaj. Želim da pričam o 12 momaka koji su bili na utakmici. Mnogo puta se pokazalo da kada god imali vremena za neku seriju treninga, pravili smo velike pobede, igrali dobre utakmice i dolazili do fantastičnih rezultata. Još jednom smo potvrdili dobar rad iz prethodnog perioda - rekao je trener Zvezde.

U timu nije bilo Džejmsa Feldina i Pere Antića, a Alimpijević je rekao da je "fenomenalna stvar" što je pobeda ostvarena bez njih.

- Došli smo u ritam i gajimo stil razmišljanja da je potpuno normalno što fale dva igrača, kako statistički, tako i igrački za naš tim. Po meni nije normalno da bez Antića i Feldina očekivano pobedimo. Da, kvalitetniji smo, ali košarka je nešto drugo, nije papir koji potvrđuje stvari - rekao je on.

- Partizan tražeći nove igrače pokušava da održi svoju ambiciju za plej-of i da ih ostvari. Iz svega toga sam zadovoljan kako smo se ponašali, kako igrali. Kao i u prvom derbiju sitne stvari su bile značajne, a tako i u ovom derbiju -  dodao je Alimpijević.

Budućnost i Zvezda imaju isti skor od po 15 pobeda i tri poraza, a podgorički tim je bolji u medjusobnom duelu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija