• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Arena sport

30.01.2018

21:34

DINAMO JE VRTIĆ ZA ZVEZDU! Zdravko Mamić: Predrasude i pojedinci koče regionalnu ligu!

Crvena zvezda

DINAMO JE VRTIĆ ZA ZVEZDU! Zdravko Mamić: Predrasude i pojedinci koče regionalnu ligu!

Podeli vest

Alfa i omega Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić istakao je da je impresioniran Crvenom zvezdom, a dotakao se i regionalne lige u fudbalu, odnosno zbog čega još nije formirana

Mamić u Antaliji nadgleda rad svojih fudbalera, ali stiže i da baci oko na ostale ekipe koje se pripremaju u ovom mestu.

Siva eminecija "modrih" gledao je utakmicu Zvezde protiv Dinamo Bresta (2:0) i imao je samo reči hvale za izabranije Vladana Milojevića.

- Gledao sam Zvezdu, prijatno sam iznenađen snagom ekipe. Rekao bih da je Dinamo dečiji vrtić za crveno-bele. Videli biste i sami da smo igrali jedni protiv drugih - istakao je Mamić za tv Arena sport i dodao:

- Mi imamo drugačiju filozifiju, većinom su to mladi igrači iz naše škole i to je problem Dinama zbog kog u Evropi trenutno ne može da napravi bolji rezultat. Mi 90 odsto prihoda ostvarujemo prodajom igrača i onda se s tim sredstvima okrećemo proizvodnji, a sa mladim momcima kojima je prosek trenutno oko 23 godine teško je napraviti neki ozbiljniji rezultat u Evropi - objasnio je Mamić.

Neizbežna tema bila je i regionalna liga u fudbalu, odnosno to što je i dalje nema.

- Teško je organizovati takve utakmice, ne zbog ljudi koji vode klubove, ne zbog političara, nego zbog predrasuda i pojedinaca kojima bi to bila prilika za iskaljivanje niskih strasti, pa se onda klubovi na to ne odlučuju - smatra prvi čovek Dinama i na kraju dodaje:

- Sećam se da je agencija koja je pre 14 godina dovela Dinamo ovde želela da napravi turnir "velike četvorke" (Zvezda, Partizan, Dinamo i Hajduk, prim.aut) i ja sam odmah bio za, međutim nije se to dogodilo - zaključio je Mamić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija