• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2018

07:00

NEĆE TEK TAKO DA ODE IZ ZVEZDE! Luka Aždić: Želim da ostavim trag na "Marakani"!

Crvena zvezda

NEĆE TEK TAKO DA ODE IZ ZVEZDE! Luka Aždić: Želim da ostavim trag na "Marakani"!

Podeli vest

Želja mi je da se izborim za veću minutažu i ostavim značajan trag u Crvenoj zvezdi, poručio je za Informer fudbaler Luka Adžić

Adžić je ove sezone igrao na 14 prvenstvenih utakmica, mada mu je veoma žao što nije imao priliku da se više dokaže na evrosceni.

- Jaka je konkurencija, igrao sam i prošle sezone, dobro radim, a šef je taj koji odlučuje ko će da igra. Dovoljno dobro nas sve poznaje i svi imamo priliku da se dokažemo. Odigrao sam dosad 14 utakmica, a od toga sam osam počeo. Nije to loša brojka, nadam se da ću još više igrati u ovoj polusezoni - rekao je Adžić.

U Ligi Evrope šansu je dobio jedino devet minuta protiv Florijane (3:0).

- Ja sam Zvezdino dete, lepo mi je ovde, ovo je moja kuća, dobro se osećam kad obučem ovaj dres. Najviše bih voleo da igram što više utakmica, a šta će biti, ne pitam se samo ja. Derbi mi je san. I Evropa, voleo bih da sam u većoj meri deo evropske Zvezde. Srećan sam što smo ostvarili proleće u Ligi Evrope - istakao je krilni napadač.

Pre nego što je zaigrao za prvi tim Crvene zvezde, Luka Adžić je bio poznat u javnosti kao sin bivšeg kapitena Zvezde Ivana Adžića i unuk Šabana Šaulića. Pažnju je privlačila i njegova mama Sanela, koja se udala za nekadašnjeg igrača Partizana Zorana Baticu Mirkovića.

- Navikao sam da budem okružen poznatima, ali sam naučio da nađem sam svoj put. Otac mi daje savete, saslušam ga, Batica je takođe veliki profesionalac, i sa njim dosta pričam i sve mi to pomaže, ali na kraju ja odlučujem o svojoj sudbini - rekao je Adžić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija