• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

02.02.2018

12:51

ZVEZDA ODBILA 11 MILIONA ZBOG BOAĆIJA! Turci hteli Pešića, a Nemci Radonjića!

Crvena zvezda

ZVEZDA ODBILA 11 MILIONA ZBOG BOAĆIJA! Turci hteli Pešića, a Nemci Radonjića!

Podeli vest

Crveno-beli su ove zime odbili da prodaju Nemanju Radonjića i Aleksandra Pešića, koji su klubu mogli da donesu 11 miliona evra

Štutgart je za Radonjića nudio šest miliona evra, dok je pet miliona evra za Pešića nudio turski Bašakšehir.

Međutim, crveno-beli su odlučili da odbiju obe ponude, a razlog je Ričmond Boaći!

- Štutgart je za Radonjića nudio šest miliona, Bašakšehir za Pešića pet i za Boaćija smo očekivali sedam, osam miliona evra. Međutim, nismo hteli da prodajemo Pešića i Radonjića, jer je transfer Boaćija bio prioritet - rekao je generalni direktor Zvezed Zvezdan Terzić za Alo i dodao:

- Obećali smo mu da ćemo ga prodati, možda je i zasićen, očekivao je da će otići posle 42 gola u prošloj godini... Nismo mogli da ga "ubijamo" transferima Radonjića ili Pešića - istakao je funkcioner crveno-belih. 

PARTIZAN SLABIJI NEGO JESENAS! Terzić bocnuo komšije: Everton je bio srce tima, a došao je Ivanović...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Znalac Mali

pre 6 godina

Znači lova vam i ne treba...dok je država tu,šta će vam!?

Cane

pre 6 godina

Ovo su tolike lazi da covjek nepovjeruje vamo kukaju hitno potreban novac vam male ponude ko koga laze neznam samo znam dok vlada financira Terzicev plan zvezda dise a kad stane jao nas jedino mrze to je to

Acaxxx

pre 6 godina

Kad se zapletu u lazima i ni sami ne umeju da se raspletu.

srdjan

pre 6 godina

Kako lazu Radonjic je pozajmljeni igrac Rome i Zvezda nema bas nista da uzme od njegovog transfera,u pitanju je pozajmica za sve ostalo na leto se pita Roma.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija