• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.02.2018

23:23

NISMO IMALI NIKAKVE ŠANSE! Alimpijević realan posle poraza od Baskonije

Crvena zvezda

NISMO IMALI NIKAKVE ŠANSE! Alimpijević realan posle poraza od Baskonije

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je crveno-belima u porazu od Baskonije (103:84) nedostajalo energije, ali je istakao da razume svoje igrače

- Nismo imali nikakve šanse da pobedimo večeras, jer je Baskonija bila odlična a mi veoma loši, posebno energetski. Nismo bili na nivou na kojem je trebalo da budemo. Ali, razumem svoje igrače jer smo imali veoma važnu utakmicu u ABA ligi, a ostvarili smo i tešku pobedu protiv Olimpijakosa, tako da nam je bilo potrebno više energije za ovu utakmicu - rekao je Alimpijević posle utakmice.

Baskonija posle ovog trijumfa ima učinak od deset pobeda i 11 poraza i deveta je na tabeli. Zvezda je sada na 12. mestu sa dve pobede manje, a isti učinak imaju i Bamberg i Malaga. 

- Pet ili šest timova i dalje ima šansu za sedmo i osmo mesto na tabeli - rekao je trener Zvezde.

Zvezda u narednom kolu Evrolige dočekuje Milano.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija