• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2018

11:27

VASIN VEĆ OTPISAO ZVEZDU: Može CSKA do finala Lige Evrope!

Crvena zvezda

VASIN VEĆ OTPISAO ZVEZDU: Može CSKA do finala Lige Evrope!

Podeli vest

Fudbaler CSKA iz Moskve Viktor Vasin ne samo da smatra da će njegov tim sigurno preskočiti Crvenu zvezdu u Ligi Evrope, već veruje da "armejci" mogu da stignu do - finala

CSKA i Crvena zvezda će igrati u šesnaestini finala Lige Evrope, a iako Rusi na pripremama ne mogu nikog da pobede, imaju četiri remija, Vasin nimalo nije zabrinut.

- Sve je to normalno. Kada nam treninzi budu lakši, kada se pripreme završe, mi ćemo svežiji i maksimalno spremni ćemo dočekati prvu utakmicu sa Crvenom zvezdom - rekao je Vasin ruskim medijima.

Na pitanje novinara da li je prioritet za CSKA međunarodna ili domaća scena i koji su dometi ekipe, Vasin je odgovorio:

- Jednako su nam važni i naše prvenstvo i Liga Evrope. Želimo da budemo uspešni na oba fronta. Dokle možemo u Evropi? Ja mislim do samog kraja - jasan je Vasin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

SVI SE NADAMO NEČEMU. NADA POSLEDNJA UMIRE. TAKO SE I MI NADAMO DA ĆEMO VAS IZBACITI IZ EVROPE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija