• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2018

21:27

MIRNOĆOM DO PRVOG MESTA! Alimpijević: Sada se mi pitamo!

Crvena zvezda

MIRNOĆOM DO PRVOG MESTA! Alimpijević: Sada se mi pitamo!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević istakao je uoči utakmice protiv FMP-a (ponedeljak, 18.00) da je bez obzira na to što trijumf donosi prvo mesto u ABA ligi njegov tim mora da zadrži mirnoću i stabilnost

Crveno-beli su nakon poraza prvoplasirane Budućosti od Cedevite došli u poziciju da pobedom protiv FMP-a zauzmu prvo mesto tri kola pre kraja ligaškog dela.

- Ima još da se igra do kraja ligaškog dela. Da bi došli do prednosti domaćeg terena, potrebna nam je stabilnost i mirnoća. Radićemo sve što smo radili i do sada kako bismo iskoristili situaciju u kojoj se sada mi pitamo. Igramo protiv ekipe koja ima dobru sezonu u regionalnom takmičenju. FMP je tokom tekuće sezone napravio i ostvario nekoliko velikih pobeda i zadržali su pravo i nadu da se bore za plej of ABA lige - izjavio je Alimpijević za klupski sajt.

Mladi trener je dodao i da se u ekipu vraća Džejms Feldin, dok će Pero Antić nastaviti sa oporavkom.

Utakmica između Crvene zvezde i FMP-a igra se u ponedeljak od 18.00 časova u hali u Železniku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija