• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

08.02.2018

18:06

ZVEZDA MOŽE DA PRODA I DIREKTORA! Terzić: Imam poziv od kluba iz Engleske!

Crvena zvezda

ZVEZDA MOŽE DA PRODA I DIREKTORA! Terzić: Imam poziv od kluba iz Engleske!

Podeli vest

Pošto nije uspela da proda igrače, mogla bi Crvena zvezda da "unovči" generalnog direktora u narednom prelaznom roku, jer Zvezdan Terzić tvrdi da ima ponudu od kluba iz Engleske

On je otkrio da ima poziv od kluba iz engleskog Čempionšipa, ali da nema nameru da napušta Crvenu zvezdu. 

Dobro mi je ovde. A možda nekad odem. I sad imam poziv od kluba iz engleskog Čempionšipa. Ali želim da ostvarim tri sna sa Crvenom zvezdom. Prvi san mi je da Zvezda uđe u Ligu šampiona. Ove ili sledeće godine… Drugi sam ostvario. Silno sam želeo da napravim trening-kamp za omladinsku školu i 4. marta, na rođendan kluba, biće svečano otvoren. Treći san mi je da modernizujemo stadion i verujem da će od marta to početi da se ostvaruje - otkrio je Terzić u razgovoru za Alo.

Generalni direktor crveno-belih je otkrio da je svojevremeno trebalo da uđe u organe UEFA, ali da sada više nema tu želju. 

Sve je bilo dogovoreno da na Kongresu u Kopenhagenu 2009. budem izabran za člana Izvršnog komiteta UEFA

-  Sve je bilo dogovoreno da na Kongresu u Kopenhagenu 2009. budem izabran za člana Izvršnog komiteta UEFA. Predsednik Mišel Platini, kome sam pomogao da bude izabran na tu funkciju, izlobirao je sa ruskim blokom za mene. Međutim, godinu ranije mi se dešavalo ono što jeste, da odem iz Srbije i tu su se moje ambicije završile. Da bih to ponovo želeo, moram da postanem predsednik Fudbalskog saveza, jer se iz klubova ne ulazi u UEFA. A sada nemam tu želju. Generalni direktor Crvene zvezde je za mene najviša sportska funkcija u državi - naglasio je Terzić.

On je istakao i da će Zvezda sigurno biti prvak ove godine, jer mu je neprihvatljivo da je Partizan prestigne po broju osvojenih titula.

Neprihvatljivo je da Partizan prvi put u istoriji ima više titula od Zvezde – 28:27. Ubeđen sam, ipak, da to ne može da se desi. Imamo kvalitetniji tim od Partizana, devet bodova prednosti, derbi ćemo odigrati na “Marakani”… Ne potcenjujemo našeg velikog rivala, ali moramo da budemo oprezni, pogotovo što smo prošle sezone imali devet bodova prednosti, pa nam je ipak oteta titula. Nadam se da smo platili tu školu - poručio je Zvezdan Terzić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17