• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.02.2018

20:51

BANE IVANOVIĆ SAVETUJE ZVEZDU: Evo kako protiv CSKA!

Crvena zvezda

BANE IVANOVIĆ SAVETUJE ZVEZDU: Evo kako protiv CSKA!

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da Crvena zvezda izgleda kao ozbiljna ekipa i da ima šanse u Ligi Evropa protiv CSKA Moskve, iako će joj biti veoma teško

- Zvezda izgleda dobro, kao ozbiljna ekipa. Ima šanse, pokazala je da tvrdom igrom može da stigne do rezultata. Zvezdi će biti veoma teško protiv CSKA, ali ima svoje šanse - rekao je Ivanović srpskim izveštačima sa priprema Crvene zvezde u Turskoj.

Zvezda će 13. i 21. februara igrati protiv CSKA Moskve u šesnaestini finala Lige Evropa.

Crveno-beli su generalnu probu imali u četvrtak protiv Zenita iz Sankt Peterburga, čiji je Ivanović član, ali je tu utakmicu propustio zbog povrede.
Zenit je u tom susretu u Antaliji pobedio sa 1:0, a Ivanović je naveo da je najvažnije da su obe ekipe igrale na visokom nivou, sa velikim intenzitetom koji je potreban u pripremi za ono što sledi. 

Radonjić može mnogo više
Govoreći o ekipi Crvene zvezde, Branislav Ivanović je rekao da prati srpski klub i da mu se dopada pre svega timska igra.
Najviše mi upada u oči dobra organizacija i čvrsta odbrana. Momci igraju dobro, timski. Stvarno mi se sviđa kako igra Nenad Krstičić. Mali Radonja (Nemanja Radonjić) igra na momente, mislim da može još mnogo, mnogo, mnogo više. Treba da se otkrije ceo njegov potencijal - rekao je Ivanović.

Zvezdinog protivnika u Ligi Evropa, koga dobro poznaje iz ruskog prvenstva, vidi kao "veoma ozbiljnu ekipu".

- CSKA igra sa tri štopera nazad, što je drugačije u odnosu na nas. Poznajem dobro tu ekipu, nije bila ubojita, ali je dovela napadača. Zvezda može da igra protiv CSKA, na kontranapade. Mora da bude agresivnija nego protiv nas, naročito u poslednjoj trećini terena. Mora da se pokaže više htenja i želje - naveo je Ivanović.

On je ocenio da je CSKA opasnija ekipa u gostima nego na svom terenu.

Nezaobilazna tema u razgovoru s njim je predstojeće Svetsko prvenstvo u kom će reprezentacija Srbije igrati u grupi sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom.

- Moramo da budemo spremni na sve. Treba biti jak. Imamo potencijal, idemo tamo da pokažemo da znamo da igramo fudbal. Imamo veliko opterećenje na ledjima koje moramo da istrpimo i iznesemo sve to. Grupa je veoma ozbiljna, sa Brazilom koji je ispred svih. Kostarika, Švajcarska i mi imamo podjednake šanse i mnogo zavisi od prve utakmice koja je odskočna daska - rekao je Ivanović.

Fudbalski savez Srbije je posle kvalifikacija zamenio selektora, pa će ekipu na Mundijalu u Rusiji umesto Slavoljuba Muslina voditi Mladen Krstajić.

- Imaćemo dovoljno vremena da se uigramo, da vidimo šta novi selektor zahteva i uradimo sve da to funkcioniše na najbolji način. Normalno je da se u fudbalu menjaju treneri, moramo da gledamo napred. Muslin ima velike, možda i najveće zasluge, ali u ovom trenutku moramo da uradimo sve najbolje moguće da opravdamo očekivanja u Rusiji - kazao je kapiten reprezentacije.

Ivanović je naveo da će se svi ljudi iz Srbije koji budu išli na Svetsko prvenstvo osećati lepo u Rusiji i da će biti "kao da se igra kod nas" jer su to dva slična naroda i biće "uživanje za sve".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Ја ћу да им дам савет...Кад имате лопту... - Трчите да вам не отму Руси... !! А кад они имаду лопту....Трчите... - да им ОТМЕТЕ...!! ... То је најбоља... - тактика...!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija