• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

09.02.2018

15:29

ZVEZDA DOBILA FILIJALU! Crveno-beli klinci će se kaliti u Grafičaru!

Crvena zvezda

ZVEZDA DOBILA FILIJALU! Crveno-beli klinci će se kaliti u Grafičaru!

Podeli vest

Crvena zvezda je i zvanično dobila svoju filijalu, a to će biti ekipa Grafičara

Prema odredbama ugovora koji je potpisan na "Marakani", Grafičar će u nastavku sezone trenirati na pomoćnom terenu najvećeg srpskog stadiona, ispod južne tribine, a igrači će nositi prepoznatljive ljubičaste dresove.

Klub će pojačati Zvezdini omladinci Veljko Nikolić, Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Jug Stanojev, Aleksa Terzić, golman Aleksandar Stanković i štoper Nenad Cvetković, dok će četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon biti koordinator projekta. 

- Pokazalo se da je Zvezda dobila mnogo igraca iz filijale. Ko se bude pokazao vratiće se u Zvezdu. Imaju odlične uslove ovde. Nije nam imperativ u rezultatima. Nadam se da će ova generacija da prevaziđe onu moju koja je dala sedam kapitena - rekao je Pižon. 

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oduševljenjen je novim razvojem situacije.

- Ova saradnja traje duže vreme. Imamo velike talente, struka je procenila da treba da imamo jedan klub kao filijalu. Takmičenje nije lako, igračima će ovo biti adaptacioni period. Ove sezone ćemo sedmoricu momaka pozajmiti Grafičaru. Pižon će pomoći da se oni dobru razviju - poručio je Mrkela.

Predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović podseća da su Zvezda i Grafičar i ranije imali dobru saradnju.

- Grafičar treba da bude naša filijala, gde će naši talenti sticati iskustvo. Verujemo da će saradnja biti unapređena - rekao je Mijailović.

U ime Grafičara javnosti se obratio prvi čovek kluba, Slobodan Govedarica.

- Ovo je važan dan u istoriji kluba. Krunišemo dve godine uspešne saradnje. Ponosni smo što nam je Zvezda ukazala poverenje. Verujem da će ovi momci vratiti na Marakanu i zasijati punim sjajem - poručio je Govedarica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija