• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2018

16:10

ZVEZDA IGRA ANTIFUDBAL! Golman Krasnodara izvređao crveno-bele i savetovao CSKA

Crvena zvezda

ZVEZDA IGRA ANTIFUDBAL! Golman Krasnodara izvređao crveno-bele i savetovao CSKA

Podeli vest

Golman ruskog Krasnodara Andrej Sinicin izvređao je Crvenu zvezdu, od koje je ispao u kvalifikacijama za Ligu Evrope i rekao da crveno-beli igraju antifudbal

Ruski novinari su pitali Sinicina za mišljenje uoči dvomeča Zvezde sa CSKA, a on je rekao:

- Neću da se žalim na sudijske greške ili nešto drugo. Ali, od početka drugog poluvremena naš protivnik se samo povukao, krao vreme i na ružan način dobio utakmicu.  Na kraju, igrate pred svojim navijačima, vodite 2:0 i zašto se plašite? Izbacivali su loptu u aut, čak i van stadiona. Fudbal treba da bude spektakl za navijače. Jasno je da uvek ima mesta i za pragmatizam, ali tako igra i Orenburg. To je antifudbal -  istakao je Sinicin.

On je imao savet za kolege iz moskovske "armije".

Iz našeg iskustva daću im jedan savet: najbolje je da ne primite gol u prvoj utakmici - poručio je Sinicin.

Golmanu Krasnodara se baš ništa nije dopalo na "Marakani", pa ni paklena atmosfera koju su napravile "delije".

Bilo je 55.000 gledalaca koji su pravili zaglušujuću buku. Užas. Prvi put sam igrao pred toliko gledalaca. Momci koji su igrali u Dortmundu kažu da čak ni tamo publika nije tako bučna - zaključio je Andrej Sinicin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija