• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.02.2018

21:50

SRPSKI IGRAČI IZ RUSIJE SAVETUJU ZVEZDU: "Marakana" i spora odbrana CSKA su šansa za crveno-bele!

Crvena zvezda

SRPSKI IGRAČI IZ RUSIJE SAVETUJU ZVEZDU: "Marakana" i spora odbrana CSKA su šansa za crveno-bele!

Podeli vest

Srpski fudbaleri koji igraju za ruski klub Tosno Marko Poletanović, Nikola Trujić i Rade Dugalić smatra da Crvena zvezda ima šanse protiv CSKA iako će joj biti izuzetno teško

Crvena zvezda će igrati dvomeč sa CSKA Moskvom u šesnaestini finala Lige Evropa. Prva utakmica igraće se 13. februara u Beogradu, a revanš osam dana kasnije u Moskvi.

- Pratio sam Zvezdu ove sezone, Miloje je napravio dobar tim. Želim joj svu sreću protiv CSKA. Treba da bude disciplinovana i borbena, posebno na sredini terena. Zvezda svoju šansu mora da traži na svom stadionu jer mislim da će joj biti mnogo teško u Moskvi - rekao je Poletanović u razgovoru sa novinarima.

Vezista, koji je prošlu sezonu proveo u Zvezdi, kazao je da crveno-beli treba da budu izuzetno oprezni.

CSKA ima malo starije igrače u odbrani i tu može da bude Zvezdina šansa jer ima brza krila, a oni nisu nešto sporiji pozadiNikola Trujić, fudbalera Tosna

- Mnogo su jaki, čvrsti, disciplinovani. Dugo godina su zajedno i Zvezdi neće biti lako. Imaju brze igrače i biće mnogo teško. CSKA je iskusna ekipa - istakao je Poletanović.

Nekadašnji napadač Napretka, Partizana i Vojvodine Nikola Trujić naveo je da Zvezda šansu treba da traži u nešto sporijoj odbrani ruskog kluba.

- CSKA ima malo starije igrače u odbrani i tu može da bude Zvezdina šansa jer ima brza krila, a oni nisu nešto sporiji pozadi. Ali, opet, mnogo su iskusni. Svakom se desi propust i Zvezda sigurno može da stvori najmanje dve-tri šanse i treba da ih realizuje jer ih neće biti mnogo - rekao je Trujić.

Rade Dugalić je najduže od njih u Rusiji, a rekao je da Zvezda posebnu pažnju mora da obrati na trojicu napadača CSKA.

- Vitinjo je odličan tehničar, tu je Olanare koji je strašan igrač, on prima svaku loptu, spušta ih, bije se... Sve ide preko njih dvojice. Sada je tu i Musa i biće Zvezdi teško. Ali, sa dobrom igrom u odbrani mislim da će izdržati u te dve utakmice. Može da se napravi rezultat, svi verujemo u Zvezdu - poručio je Dugalić.

Po njegovim rečima, problem može da predstavlja veoma niska temperatura u Moskvi u tom peridou.

- Biće mnogo hladno. Uslovi na terenu su odlični, ali je baš hladno. Ipak, kada izadješ na takvu utakmicu, ti to ne osećaš. Zvezda će izaći na teren i krenuti u napad pa šta bude - naveo je Dugalić.

Prva utakmica izmedju Zvezde i CSKA Moskve igraće se u utorak, 13. februara od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija